Nová vedecká štúdia prekvapuje: Tieto dve chyby prudko zvyšujú riziko infarktu Róbert Ďurkáč 10. 4. 2026
Toto nie je len únava či tráviace ťažkosti: Skryté príznaky infarktu ľudia často prehliadajú Ľubomíra Ivanková 10. 4. 2026
Zdravotné riziká na nich číhajú na každom roku. Malým deťom môžu ublížiť aj silikónové prsné implantáty Alžbeta Múcsková 10. 4. 2026
Ikona cyklistiky prežíva veľké trápenie. Eddy Merckx podstúpil viacero operácií a zrejme ho čaká ďalšia TASR 9. 4. 2026
Kamila: Autizmus mi diagnostikovali až v 19 rokoch, vtedy mi padol obrovský kameň zo srdca (príbeh) Tamara Eliašová 24. 6. 2024
Od vysokého cholesterolu po problémy so štítnou žľazou. Spoznať môžete zdravotný problém aj pri pohľade do očí Ľubomíra Ivanková 23. 6. 2024
Zdravie Potraviny a nápoje môžu znižovať aj zvyšovať účinok liekov. Niektoré kombinácie sú až smrteľné Katarína Kiššová 23. 6. 2024
Zdravie Rakovina krčka maternice môže byť prvá, ktorá bude na Slovensku takpovediac vyhubená Chantal R. Staruch 22. 6. 2024
Zdravie Vedci odhalili nový príznak zlyhania srdca. Môžete si ho všimnúť pri varení Róbert Ďurkáč 22. 6. 2024
Zdravie Prekvapujúca štúdia: Ženy počas menštruácie sú rýchlejšie a reagujú presnejšie Katarína Kiššová 22. 6. 2024
Zdravie Keď išiel spať, bol úplne zdravý, no ráno sa už neprebudil. Iba 5-ročné dieťa z Austrálie sa stalo obeťou vzácneho syndrómu Ľubomíra Ivanková 22. 6. 2024
Zdravie Experiment odhalil, prečo sa niektorí ľudia infikujú koronavírusom a iní nie Karol Chren 21. 6. 2024
Exkluzívne Sabaka: Pandémia bola a bolo to absolútne otrasné. Dolinková reaguje: Spochybňovanie pandémie je neúctou k pozostalým Katarína Kiššová 20. 6. 2024
Počasie Vlny horúčav majú prvé obete. Britské ministerstvo varuje pred cestovaním do týchto obľúbených letovísk Tamara Eliašová 20. 6. 2024
Zdravie Žiť dlho, kvalitne a starnúť bez chronických ochorení. Vedci prišli s návodom, ako na to Ľubomíra Ivanková 20. 6. 2024
Zdravie Nová správa WHO. Na tieto potraviny si podľa odborníkov musíte dať pozor Lucia Tužáková 19. 6. 2024
Zdravie Žena popísala príznaky nevyliečiteľného typu rakoviny: Bol to pocit, akoby som dostávala elektrické šoky Tamara Eliašová 19. 6. 2024
Muž, čo prinesie Stanley Cup. Slafkovský sa podľa legiend musí naučiť už len vec, ktorá nesúvisí s hokejom