Začínal ako tanečník, dnes patrí medzi známe televízne tváre. Hviezda Glee prehovorila o svojej najväčšej výzve Boris Pršo 20. 6. 2026
Nemilosrdný verdikt. Iránska speváčka dostala 74 rán bičom za online koncert bez hidžábu Adam Kršiak 19. 6. 2026
Zbúraný historický dom v centre Trenčína: Padla prvá pokuta, úrad šiel takmer na maximálnu sumu Michal Bujna 16. 6. 2026
Vidieť ho môžete na obrazovkách Markízy, no aj v boxerskom ringu. Amerika je môj sen, hovorí herec Juraj Kočí Ján Tribula 16. 6. 2026
Žiadosť o ruku na Emmy Awards: Keď budete počuť tú reč, aj vy by ste súhlasili markiza.sk 18. 9. 2018
Robo Jakab zverejnil súkromné fotky zo svadby. Nevesta bola naozaj originálna! markiza.sk 17. 9. 2018
Krimi Majiteľka spievajúceho domu je už vo väzbe. Susedia ale chcú, aby za to zaplatila aj peniazmi Jana Habarová 16. 9. 2018
Robo mikla Mikla ukázal tetovanie na intímnych miestach: Spomienka na najlepší sex markiza.sk 14. 9. 2018
Kultúra Odštartovala jesenná sezóna na Markíze: Na toto všetko sa môžete tešiť markiza.sk 14. 9. 2018
Módna polícia Módna polícia z markizáckej media párty: Takto sa vyobliekali známe tváre markiza.sk 14. 9. 2018
Kultúra Petra pristihne Emu v posteli s nahým chlapom. Užila si s Ondrom alebo Alexom? markiza.sk 14. 9. 2018
Ibrahim Maiga Ibiho trauma zo smrti otca: Mrzí ma, že som mu nestihol splniť jeho sny markiza.sk 13. 9. 2018
Barbora rakovská Obrovské prekvapenie na svadbe Barbory Rakovskej: To, čo sa stalo, nečakala ani vo sne markiza.sk 13. 9. 2018
Mladík zomrel, ďalší skončili v nemocnici. Polícia varuje pred výrobkami predávanými ako CBD alebo CBG
Obeťou vraždy v Gelnici má byť učiteľka základnej školy. Ak zbadáte toto auto, nepribližujte sa a volajte políciu
Mladík zomrel, ďalší skončili v nemocnici. Polícia varuje pred výrobkami predávanými ako CBD alebo CBG
Obeťou vraždy v Gelnici má byť učiteľka základnej školy. Ak zbadáte toto auto, nepribližujte sa a volajte políciu
Mimoriadna situácia na Liptove: Salmonela v bryndzi, ľudia skončili v nemocnici. Otrasné FOTO zo „salaša“