Chaos v Reale Madrid. Hra je mizerná, Alonso dostal ultimátum pred šlágrom LM Richard Jančiar 8. 12. 2025
Bol hrdinom Lobotkovho mesta, teraz v ňom nie je vítaný. Pri návrate ďakoval, že ho chráni okno Peter Matis 8. 12. 2025
Majstrovstvá sveta ponúknu aj „pride zápas“. Odohrajú ho dve krajiny s anti-LGBT legislatívou Richard Jančiar 8. 12. 2025
Agresívnymi vyjadreniami prekročil všetky hranice. Bývalého anglického reprezentanta odsúdili Richard Jančiar 8. 12. 2025
Salah je v Liverpoole nespokojný, podľa anglickej legendy poškodzuje svoju povesť klubovej ikony TASR 8. 12. 2025
VIDEO: Nevkročil ani na hraciu plochu a už ho vylúčili. Španiel porušil zvláštne pravidlo Matej Babic 8. 12. 2025
VIDEO: Famózna strela z diaľky mu vyniesla ocenenie. Strelcom najkrajšieho gólu v novemberi sa stal hráč Košíc TVNOVINY.sk 8. 12. 2025
Niké liga VIDEO: Niké liga opäť pomáhala, duely priniesli nejedno prekvapenie. Aj to boli témy magazínu Góóól Matej Babic 8. 12. 2025
Futbal Tréner si kvôli nemu kreslil mapu, jazdí na starej Fabii a spáva v stane. Keby nebol Slovák, hrá v najlepšej lige Adam Dudiak 8. 12. 2025
Futbal VIDEO: Toto sa len tak nevidí, Mbappé a spol. iba civeli. Real vybuchol, outsider si z neho robil dobrý deň TASR 7. 12. 2025
Futbal Greif zachraňoval oslabený Lyon, ale body nevyčaroval. Jeho tím priaznivcov nepotešil TASR 7. 12. 2025
Futbal Neapol má cenné víťazstvo, ale Lobotka opäť hlási problémy. Obert s Cagliari dobyl Rím TASR 7. 12. 2025
Niké liga VIDEO: Hromadná bitka, červené karty a šanca za šancou. Šláger ligy poriadne zamotal špicu tabuľky Adam Dudiak 7. 12. 2025
Niké liga VIDEO: Súboj o miesto v hornej šestke víťaza nenašiel. Duel pod Čákovým hradom skončil bez gólov Adam Dudiak 7. 12. 2025
Futbal Koniec veľkej éry v Liverpoole? Cítim sa, akoby ma klub hodil pod autobus, hovorí legenda a spomína odchod TASR 7. 12. 2025
Gól mesiaca VIDEO: Vybavil zázrak na Tehelnom poli a radostne vyzliekal dres. Bude to stačiť na Gól mesiaca? TVNOVINY.sk 7. 12. 2025
Futbal Vplyv a lá Messi. Argentínčan režíroval finále, rozpútal divokú párty. Miami oslavuje majstrovský titul TASR 6. 12. 2025
Futbal Paríž deklasoval Rennes, v tabuľke však Racingu Lens stále hľadí na chrbát. Toulouse duel bez Sauera zvládlo TASR 6. 12. 2025
Futbal Bilbao zarmútilo Hancka päť minút pred hvizdom. Barcelona v osemgólovej prestrelke prepálila Betis TASR 6. 12. 2025
Futbal Verona vyhrala bez Suslova prvýkrát v sezóne. Inter po demontáži Coma vyskočil na pozíciu lídra TASR 6. 12. 2025
Niké liga VIDEO: Pätnásťminútové prerušenie kvôli ultras a šok na východe. Posledné Košice zdolali prvý Slovan Adam Dudiak 6. 12. 2025
Niké liga Weiss po prehre: Idem za majiteľom. Je tu problém, aj v kabíne. Ak som ním ja, už vo štvrtok tu nebudem Adam Dudiak 6. 12. 2025
Futbal VIDEO: Brankár zostal bez šance. Škriniar gólom v istanbulskom derby zachránil bod pre Fenerbahce TASR 6. 12. 2025
Tréner si kvôli nemu kreslil mapu, jazdí na starej Fabii a spáva v stane. Keby nebol Slovák, hrá v najlepšej lige
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend