Shiffrinová v obrovskom slalome opäť tesne mimo pódia. Slovenku delila od druhého kola vyše sekunda TASR 7. 12. 2025
Vlhová: Shiffrinová mi často liezla na nervy. Keby som bola chlap, už dávno mám zarobené milióny Adam Dudiak 7. 12. 2025
Favoritky vypadli v prvom kole, Shiffrinová šiesta. Víťazka z Nového Zélandu je v obrovskom slalome ako doma TASR 6. 12. 2025
Hviezdny Švajčiar opäť potvrdil svoju dominanciu. V úvodnom zjazde sezóny nedal konkurencii šancu TASR 4. 12. 2025
Uvidíme napokon ruských a bieloruských lyžiarov na olympiáde? Padlo dôležité rozhodnutie TASR 2. 12. 2025
Vlhová nechala nahliadnuť hlboko do svojho súkromia. Prvýkrát otvorene hovorila o ťažkom rozchode Richard Jančiar 2. 12. 2025
Ďalšie deklasovanie konkurencie v slalome. Shiffrinová s kariérnym triumfom číslo 104 TASR 30. 11. 2025
Zaujímavosti Ani oni nezaháľajú. Malé lyžiarske strediská sa pripravujú na zimnú sezónu, niekde už otvorili Marek Vnenčák 30. 11. 2025
Zaujímavosti V Jasnej sa oficiálne začala lyžiarska sezóna. Zimnú párty odpálila hudobná legenda všetkých čias Ján Tribula 29. 11. 2025
Lyžovanie Chystáte sa na lyže? Inštruktori upozorňujú na chybu, ktorú robí takmer každý Teleráno 29. 11. 2025
Lyžovanie Preteky, na ktoré nezabudne. Stefan Brennsteiner dosiahol v obrovskom slalome životný výsledok TASR 28. 11. 2025
Lyžovanie VIDEO: Návrat Kildeho emotívne prežívala aj Mikaela Shiffrinová. V cieli sa neubránila dojatiu Matej Babic 28. 11. 2025
Lyžovanie Najhoršie obavy sa naplnili. Švajčiarska hviezda si vážne zranila koleno, čaká ju operácia TASR 27. 11. 2025
Lyžovanie Nešťastný pád mohol mať veľmi vážne následky. Mama Federicy Brignoneovej prehovorila o jej návrate na svahy Matej Babic 26. 11. 2025
Lyžovanie Shiffrinová ovládla aj druhý slalom sezóny. Jedna z favoritiek preteky nedokončila TASR 23. 11. 2025
Lyžovanie Nebolo to ľahké rozhodnutie. Mimo Svetového pohára je ďalšia Slovenka, čaká ju dlhá pauza TASR 21. 11. 2025
Lyžovanie Skončí sa jeden z najväčších príbehov sezóny predčasne? Švajčiarska hviezda nepríjemne spadla TASR 21. 11. 2025
Počasie Tatranské strediská naštartovali delá. Kedy sa môžeme tešiť na prvú lyžovačku? Ján Tribula 19. 11. 2025
Lyžovanie Konečne lyžuje bez bolesti, z tímu Petry Vlhovej prišla pozitívna správa. Termín návratu je však stále otázny Matej Babic 16. 11. 2025
Lyžovanie V Levi sa postaral o výnimočný zápis. Lucas Pinheiro Braathen vybojoval pre Brazíliu historický triumf TASR 16. 11. 2025
Lyžovanie Sobie mláďa opäť do Ameriky. Shiffrinová v obľúbenom stredisku Vlhovej zdemolovala konkurenciu TASR 15. 11. 2025
Zaujímavosti zo sveta Stopka alkoholu v obľúbenom lyžiarskom stredisku. Turistom hrozia mastné pokuty Maroš Kušnier 15. 11. 2025
Lyžovanie Na štarte mi chýba, stále komunikujeme. Takto Shiffrinová o Vlhovej ešte nehovorila Richard Jančiar 12. 11. 2025
Tréner si kvôli nemu kreslil mapu, jazdí na starej Fabii a spáva v stane. Keby nebol Slovák, hrá v najlepšej lige
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend