Shiffrinová v obrovskom slalome opäť tesne mimo pódia. Slovenku delila od druhého kola vyše sekunda TASR 7. 12. 2025
Vlhová: Shiffrinová mi často liezla na nervy. Keby som bola chlap, už dávno mám zarobené milióny Adam Dudiak 7. 12. 2025
Favoritky vypadli v prvom kole, Shiffrinová šiesta. Víťazka z Nového Zélandu je v obrovskom slalome ako doma TASR 6. 12. 2025
Hviezdny Švajčiar opäť potvrdil svoju dominanciu. V úvodnom zjazde sezóny nedal konkurencii šancu TASR 4. 12. 2025
Povinná prilba na zjazdovkách bez výnimky pre všetkých. Alpská krajina zavádza pravidlo ako prvá v Európe Karol Chren 10. 11. 2025
Rusi boj o olympiádu nevzdávajú. Tamojšia lyžiarska federácia nesúhlasí s rozhodnutím FIS TASR 6. 11. 2025
Lyžovanie Cesta za návratom je dlhá, no cieľ sa blíži. Petra Vlhová by sa čoskoro mohla vrátiť do súťažného kolotoča Matej Babic 6. 11. 2025
Lyžovanie Na svahy sa môže vrátiť skôr ako sa očakávalo. Aleksander Aamodt Kilde prezradil dôležitú správu TASR 4. 11. 2025
Lyžovanie Správa, ktorú by si najradšej nikdy neprečítala. Lindsey Vonnová dostala nechutný odkaz Matej Babic 3. 11. 2025
Lyžovanie Smrť otca ju donútila zamyslieť sa. Shiffrinová spúšťa nový projekt, hnacím motorom bol rozhovor s Vlhovou Richard Jančiar 31. 10. 2025
Lyžovanie Záber, na ktorý čakali všetci fanúšikovia. Petra Vlhová je späť na svahu, tlieska aj Shiffrinová Richard Jančiar 30. 10. 2025
Lyžovanie Bratia Žampovci túžia po ďalšej spoločnej olympiáde. Teší ich fakt, že hostiteľskou krajinou je Taliansko TASR 29. 10. 2025
Lyžovanie Stále má najvyššie ambície. Lara Gutová-Behramiová prezradila, čo jej prekáža na novej generácii pretekárok Matej Babic 28. 10. 2025
Lyžovanie Pochybovači už majú jasno. Hviezdna česká lyžiarka absolvovala test pohlavia Richard Jančiar 27. 10. 2025
Zdravie Nové pravidlo na svahoch: Prilba bude povinná pre lyžiarov do 18 rokov Andrea Škutová 26. 10. 2025
Lyžovanie Najväčší favorit odštartoval sezónu ideálne a žiaril spokojnosťou. Výborný výsledok dosiahol Andreas Žampa TASR 26. 10. 2025
Lyžovanie Hoci jej tesne ušlo pódium, v cieli bola nadšená. Mikaela Shiffrinová poslala odkaz Petre Vlhovej Matej Babic 26. 10. 2025
Lyžovanie Úvodné preteky sezóny priniesli domácu radosť. Obrovský slalom v Söldene ovládla Julia Scheibová TASR 25. 10. 2025
Lyžovanie Sna o štarte na domácej olympiáde sa nevzdáva. Federica Brignoneová však priznala, že v hre sú rôzne scenáre TASR 25. 10. 2025
Lyžovanie Aj napriek všetkým úspechom je pred sezónou nervózna. Shiffrinová pôjde na svahy s novou motiváciou TASR 24. 10. 2025
Lyžovanie Tvrdá rana. Hviezdna talianska lyžiarka sa vážne zranila, hrozí, že vynechá olympijské hry TASR 23. 10. 2025
Lyžovanie Veľká komplikácia pred štartom sezóny. Hviezdnu Talianku čaká operácia po páde na tréningu TASR 22. 10. 2025
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend