Šéfkuchár prezradil, pri ktorej teplote je to bezpečné.
Domáca kuchyňa nadovšetko. Ak patríte k ženám, ktoré si chvíle v kuchyni užívajú, určite by ste pri varení mali začať používať domácu kuchynskú fóliu. Tá totiž nie je určená len na zakrývanie jedla. Poslúžiť môže aj ako pomocník pri varení a príprave knedle, sekanej alebo rolády. Šéfkuchár Milo Pabiš nám prezradil, pri akých teplotách je jej používanie bezpečné.
Prečítajte si aj: Milujete vajíčka? Tieto recepty na ich raňajkové spracovanie si obľúbite
Kuracia roláda s pistáciami
Budete potrebovať: 400 g kuracích stehien, 1 hrsť pistácií, 1 ks cibule, soľ, korenie, ligurček, cesnak, olivový olej, 200 g zemiakov a 50 g masla
Bravčová sekaná s kelovým prívarkom
Ingrediencie: 500 g bravčového pliecka, 200 g hovädzieho krku, 2 ks vajec, soľ, korenie, cesnak, majoránka, 2 ks cibule, 1 ks kel, 50 g slaniny, 2 PL horčice, 60 g strúhanky a 100 ml smotany
Karlovarská knedľa
Budete potrebovať: 10 ks pečiva, 5 ks vajíčok, soľ, korenie, petržlenová vňať, 50 g slaninky a 50 ml mlieka
Viac rád sa dozviete z nasledujúceho videa.
Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na Voyo