Poprad roky dominuje vianočnou výzdobou. Liptovský Mikuláš má plán, ako ho dobehnúť Marek Vnenčák 6. 12. 2025
Nečakaný koniec Martina Réwaya v Liptovskom Mikuláši: Spravil som hlúposť, za ktorú som sa ospravedlnil TASR 26. 11. 2025
Na Liptove sa uskutočnili prvé majstrovstvá Slovenska v toboganovaní. Padli nové oficiálne rekordy Ľubomír Fronko 7. 9. 2025
Mŕtvy policajt a jeho kamarát, ktorý zhorel v aute. To je výsledok riskantnej jazdy na Liptove Zuzana Žigová 24. 3. 2018
Liptovský Mikuláš sa ako prvé mesto zaujímavým spôsobom porátalo s neplatičmi za odvoz smetí Zuzana Gálisová 7. 6. 2017
Liptovský Mikuláš Dlžníci v Liptovskom Mikuláši si môžu nedoplatky za smeti už aj odpracovať Katarína Ács 30. 5. 2017
Liptovský Mikuláš V Mikuláši si nevedia rady s požiarmi kontajnerov, teraz stavili na šikovných pomocníkov radoslav kozak 12. 11. 2016
Liptovský Mikuláš Bolo ťažké zohnať chlapov, ktorí by si s vŕtačkou trúfli postaviť sa nad 80-metrový kaňon Michal Lukačovič 28. 5. 2016
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend