Herečka Sarah Arató: V slovenskom herectve je trend krásnych ľudí, sme generácia orientovaná na výkon Katarína Kiššová 25. 12. 2024
Prosím, nevychovávajte tak svoje deti, odkazuje Michal z Extrémnych premien, ktorého v detstve šikanovali (príbeh) Lucia Tužáková 30. 11. 2024
Psychologička z Linky detskej istoty: Volajú aj deti, ktoré sú v ohrození života Katarína Kiššová 29. 11. 2024
Od trinástich trpela depresiami: Hovorila som si, že som sa nemala narodiť. Keby mi nepomohli, dnes som už mŕtva Lucia Tužáková 15. 11. 2023
Úzkosti, depresívne myšlienky a sebapoškodzovanie. Dievča svoje problémy tajilo, až kým ju nehospitalizovali Denisa Czibulka 13. 11. 2023
Čoraz viac detí trápia vážne psychické problémy. Nadácia Markíza v minulom roku pre ne vyzbierala 90-tisíc eur Denisa Czibulka 28. 10. 2023
Deň s nadáciou Markíza Nadácia Markíza pomôže deťom v oblasti duševného zdravia. Slovensko v tomto smere zaspalo dobu, hovorí riaditeľ Ligy za duševné zdravie Teleráno 24. 10. 2023
Deň s nadáciou Markíza Biele srdce na modrom pozadí. Zaregistrovali ste ho aj vy? TV Markíza 24. 10. 2023
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend