Šutaj Eštok opäť neuspel na súde. Súd zamietol jeho sťažnosť voči pokute 90-tisíc eur TASR 9. 12. 2025
Úrad na ochranu oznamovateľov bol podľa šéfa Hlasu politicky zneužívaný. Vyjadril sa aj ku kauze M. Lajčáka TASR 29. 11. 2025
Matúš Šutaj Eštok utŕžil ďalšiu prehru. Bývalý vyšetrovateľ NAKA Pavol Ďurka sa môže vrátiť do práce René Medzihradský 19. 11. 2025
Šéf Hlasu odchod Malatinca rešpektuje. Ide už o skupinu, o ktorej nárokoch je potrebné diskutovať, vyhlásil Šutaj Eštok TASR 5. 2. 2025
Migaľ priznal, že vynášal z polície spisy na pokyn ministra vnútra. Celé to bolo inak, tvrdí Šutaj Eštok Viktor Serebryakov 29. 1. 2025
Politika Šalitroš, ktorého vyhodili z Hlasu: Pri novele trestného zákona som sa musel ísť vyzvracať z toho, ako som hlasoval Katarína Kiššová 28. 1. 2025
Politika Nová šéfka polície chce v zbore viac mladých. S tými, ktorí mi nebudú stíhať, sa rozlúčim, hovorí Maškarová Katarína Ács 27. 1. 2025
Politika Šéf Hlasu Šutaj Eštok chce garantovať stabilitu v koalícii, rozpráva sa preto aj s Huliakom TASR 26. 1. 2025
Politika Hlas-SD vyhodil Migaľa a Šalitroša zo strany. Podľa Šutaja Eštoka požadovali nové politické funkcie Alžbeta Múcsková 24. 1. 2025
Politika Výzva rebelujúcich poslancov Hlasu: Dávame poslednú šancu Šutajovi Eštokovi pred predčasnými voľbami Martin Čeliga 19. 1. 2025
Politika Nevýrazný a tichý exprezident polície Solák. Chcel posilňovať zbor, no došlo k jeho úpadku Monika Grznárová 19. 1. 2025
Útok na gymnáziu na Spiši Okamžitý koniec policajného prezidenta Soláka. Šutaj Eštok hovorí o zlyhaní pri útoku na gymnáziu Martin Čeliga 18. 1. 2025
Útok na gymnáziu na Spiši Útočník z gymnázia unikal polícii viac než hodinu. Podľa generálneho prokurátora nie je nepopísaným listom Alžbeta Múcsková 16. 1. 2025
Politika M. Šutaj Eštok reaguje na premiérove slová o možných predčasných voľbách. Rypol si aj do S. Migaľa TASR 15. 1. 2025
Politika Fico reaguje na študenta, ktorý nepodal ruku Pellegrinimu. Odkaz má aj pre prezidenta Alžbeta Múcsková 14. 1. 2025
Divácke otázky Otázka od diváka v Na telo: Čo hovoríte na rozhodnutie Zdeny Studenkovej odmietnuť štátne vyznamenanie? Katarína Kiššová 12. 1. 2025
Na telo Matúš Šutaj Eštok v relácii Na telo prezradil, kedy by mohol fungovať web katastra Katarína Kiššová 12. 1. 2025
Politika Podľa poslanca Hlasu Ferenčáka by bol najideálnejším kandidátom na šéfa parlamentu Šutaj Eštok TASR 10. 1. 2025
Hackerský útok na kataster Opozícia po kybernetickom útoku šírila poplašné správy, tvrdí Matúš Šutaj Eštok. Bude sa tým zaoberať polícia TASR 10. 1. 2025
Tréner si kvôli nemu kreslil mapu, jazdí na starej Fabii a spáva v stane. Keby nebol Slovák, hrá v najlepšej lige
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend