Čurilla poslal odkaz Kollárovi, ktorý mu má zaplatiť odškodné 50-tisíc eur Viktor Serebryakov 31. 3. 2026
Boris Kollár prehral súd. Jánovi Čurillovi sa musí ospravedlniť a zaplatiť odškodné Katarína Ács 31. 3. 2026
Šokujúca smrť missky Miroslavy Fabušovej (†43). Prehovoril otrasený Kollár aj modelkin brat Adam Kršiak 12. 1. 2026
Súd oslobodil muža, ktorému dávali za vinu nehodu Borisa Kollára. Absolútne ma to nezaujíma, reagoval politik Martina Töröková 18. 11. 2025
Boris Kollár neodstúpi z postu šéfa parlamentu. Za svojím konaním si stojí Katarína Kiššová 21. 6. 2023
Nie je normálne, aby predseda parlamentu obhajoval fackanie žien a tvrdil, že by to urobil opäť, hovorí odborníčka Katarína Kiššová 21. 6. 2023
Barbora Richterová vracia úder: Malého som Borisovi nehodila, ale nasilu dala do rúk. On ma za to zmlátil do bezvedomia Ľubomíra Ivanková 20. 6. 2023
Politika Boris Kollár odišiel z tlačovky so slzami v očiach. Priznal, že jednu zo svojich mamičiek zmlátil, ale mal vraj na to dôvod Alex Murajdová 20. 6. 2023
Voľby 2023 Oficiálne začína predvolebná kampaň. Strany musia zaplatiť kauciu 17-tisíc eur, niektorým ju vrátia TVNOVINY.sk 9. 6. 2023
Politika Odborník o predvolebných kampaniach: Jedna z komunikácií je naozaj amatérska Gabriela Kajtárová 5. 6. 2023
Doprava Kollár odmietol spojenie s vlastníkom budovy, do ktorej sa sťahuje Slovenská správa ciest Milan Špak 2. 6. 2023
Politika Skupina poslancov na čele s Kollárom má ísť na túru po Južnej Amerike. Za štátne peniaze Alexandra Danilov 17. 5. 2023
Politika Voľby budú 30. septembra, vyhlásil Kollár. Na skorší termín sa nenájde dosť poslancov TASR 9. 5. 2023
Politika Romana Tabák odchádza zo Sme rodina kvôli MIG-om. „Som pripravená pracovať tam, kde bude treba,“ hovorí o budúcnosti Katarína Kiššová 27. 3. 2023
Vojna na Ukrajine Čaputová, Heger a Kollár v spoločnom vyhlásení: Podporujeme desaťbodový plán Zelenského Alex Murajdová 24. 2. 2023
Politika B. Kollár chce predčasné voľby už v júni: Keď všetci hovoríme, ako to chceme spraviť, tak to spravme TASR 17. 1. 2023
Politika Debaty v koalícii pokračujú, Heger začína zbierať podpisy poslancov Rebeka Kosečeková 9. 1. 2023
30. výročie vzniku Slovenska Stretnutie na mieste československej vzájomnosti: Rešpektujeme sa aj po rozchode Roman Ruttkay 31. 12. 2022
30. výročie vzniku Slovenska Boris Kollár upozornil, že naša suverenita nie je samozrejmosť a musíme ju chrániť TASR 29. 12. 2022
Politika B. Kollár navštívil na Štedrý deň zdravotníkov a záchranárov v Bratislave. Priniesol im kapustnicu TASR 24. 12. 2022
Politika Kollár rešpektuje prezidentkino rozhodnutie vymenovať úradnícku vládu, ak sa nedohodnú na novej väčšine TASR 23. 12. 2022
Politika SaS priniesla do parlamentu chaos, tvrdí Kollár. Naznačil, kedy sa bude odvolávať vláda Alex Murajdová 1. 12. 2022
Politika Politici reagujú na prejav Čaputovej: Niektorí s ňou súhlasia, ďalší sa voči jej slovám ohradili Alex Murajdová 29. 11. 2022
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.