Energopomoc má byť adresnejšia, zhodli sa odborníci v Na telo plus. Štát by vedel ušetriť stovky miliónov eur Milan Špak 26. 9. 2025
Ako chce vláda na sebe ušetriť vyše miliardy? Dozviete sa, nie som váš sluha, reagoval premiér Viktor Serebryakov 25. 9. 2025
Bez premiéra a dvoch ministrov. Vláda rokovala na Agrokomplexe, prisľúbila milión na obnovu výstaviska Monika Koleková 3. 9. 2025
Politika Bizarný zážitok Miloša Zemana: Vrhla sa na mňa nahá aktivistka s pôvabnými prsiami Ján Tribula 2. 9. 2025
Zahraničná politika FOTO: Robert Fico sa stretol s Vladimirom Putinom. Ruský prezident vyzdvihol zahraničnú politiku SR Alžbeta Múcsková 2. 9. 2025
Zahraničná politika FOTO: Fico pricestoval do Pekingu, rokoval s Putinom. V Číne strávi tri dni Alžbeta Múcsková 2. 9. 2025
Politika Poslankyňa Progresívneho Slovenska sa vzdala mandátu. Nahradí ju nová tvár Alex Murajdová 2. 9. 2025
Politika Pavol Gašpar havaroval na luxusnom aute. V majetkovom priznaní však žltý športiak chýba TVNOVINY.sk 2. 9. 2025
Politika Firma bez obratu má dodať hasičskú techniku za milióny. Zatiaľ prišla len jedna cisterna z 80 Ladislav Žigo 1. 9. 2025
Politika Ústavu SR už 22-krát menili: Odborníci varujú pred právnymi a medzinárodnými rizikami Jasmina Hečková 1. 9. 2025
Politika Odkladané sa opäť odkladá. Koalícia sa stále nedohodla na konsolidačných opatreniach Martin Prôčka 1. 9. 2025
Politika Koalícia pokračuje v rokovaní o konsolidácii. Návrh je už vo finálnej verzii, vláde ho majú predložiť v piatok Karolína Janičíková 1. 9. 2025
Politika Zlúčenie komunálnych volieb s parlamentnými? Politológ ma na vec jasný názor TVNOVINY.sk 1. 9. 2025
Politika Dva dni, dve rôzne vysvetlenia. Búračka šéfa tajnej služby vyvoláva viacero otáznikov Viktor Serebryakov 31. 8. 2025
Veľká zmena: Traja králi zostávajú sviatkom bez práce. Koalícia odhalila, ktorý nakoniec vypadne spomedzi voľných dní
Drony v Poľsku neboli ruské a nad Rumunskom lietajú pravidelne. Narušenie priestoru krajín NATO sprevádzajú hoaxy
Môže niesť až 5 ton výbušniny, poradil by si aj s Krymským mostom. Ukrajina ukázala zbraň, ktorá vzbudzuje rešpekt
Osudným sa mu stalo, že sa zastal svojej partnerky. Martin (†39) po napadnutí skupinou tínedžerov zomrel