VIDEO: Bizarná situácia v Prešove – Poliakovi z prívesu ušlo päť býkov. Strážiť ich museli policajti, ohrozovali vodičov Eva Niňajová 15. 12. 2025
Rušná noc v Prešove. Policajtov potrápil opitý lekárnik aj vodič pod vplyvom drog Martin Jedinák 12. 12. 2025
Masívny výbuch v Prešove zaskočil experta na explózie. Toto zrejme spôsobilo katastrofu Róbert Ďurkáč 12. 12. 2019
Výbuch prešovskej bytovky má svojich hrdinov. Traja hasiči dokázali takmer nemožné Róbert Ďurkáč 12. 12. 2019
Krimi Rodina nezvestnej Emílie (70) dúfala, že v čase výbuchu bytovky bola na prechádzke so psom Zuzana Žigová 11. 12. 2019
Krimi V Ľuboticiach pri Prešove pochovali prvú z obetí piatkového výbuchu plynu Zuzana Gálisová 11. 12. 2019
Prešov Vyšetrovanie výbuchu v Prešove pokračuje. K trom obvineným môžu pribudnúť ďalší Katarína Ács 11. 12. 2019
Krimi Príbuzní obvinených po výbuchu bytovky veria v ich nevinu. Podľa nich postupovali správne Róbert Ďurkáč 10. 12. 2019
Krimi Dcéra nezvestnej pani z bytovky: Ľutujem, že som jej každý deň nehovorila, ako ju mám rada Zuzana Žigová 10. 12. 2019
Krimi Po výbuchu plynu v Prešove budú rozoberať vrchné poschodia, začali prípravné práce Zuzana Žigová 10. 12. 2019
Krimi Skočili by ste z 10. poschodia do nafukovacieho vaku? Hasiči vysvetľujú možnosti Zuzana Žigová 9. 12. 2019
Krimi Na Mukačevskej ulici to stále vyzerá doslova ako po výbuchu. Každý pomáha po svojom Zuzana Žigová 9. 12. 2019
Krimi Únik plynu nahlásili, keď už bolo neskoro. Traja robotníci idú pre smrteľný výbuch do väzby Zuzana Gálisová 9. 12. 2019
Krimi FOTO: Vyduté panely, polámané zárubne. Hasiči zverejnili snímky zo zničených bytov v Prešove Zuzana Gálisová 9. 12. 2019
Krimi O osude prešovskej bytovky sa čoskoro rozhodne. Vedľajší panelák je stále neobývaný Katarína Kiššová 8. 12. 2019
Krimi Zásah hasičov v Prešove nemal na Slovensku obdobu. Prišli však na miesto včas? Katarína Kiššová 8. 12. 2019
Krimi FOTO: Záchranári sa pozreli na 12. poschodie prešovskej bytovky, hľadali ďalšie obete Katarína Kiššová 8. 12. 2019
Krimi Majitelia bytov v okolí zničenej bytovky v Prešove si ich môžu ísť zabezpečiť Michal Lukačovič 8. 12. 2019
Krimi Obyvatelia, ktorí mali šťastie a prežili výbuch plynu, opisujú hrôzostrašný zážitok Michal Lukačovič 7. 12. 2019
Slovenský vládny špeciál, ktorý doviezol premiéra Fica, skončil v Bruseli rozbitý. Nie je letuschopný
Polícia potvrdila šokujúce informácie k nehode na D1: Žena (†52) údajne mala byť mŕtva ešte pred nárazom
Z priemerného tímu som sa dostal do repre, ale ľuďom to nestačilo. Nie som hviezda, chcem byť len vzor pre svoje deti (rozhovor)
Hanka (†18) ochorela a za deväť dní zomrela. Orgány sa jej náhle uzdravili, splnila sa tak jej posledná túžba
Megaškandál na internátoch: Zamestnanci Univerzity Komenského cez kameru špehovali študentky, ako sa vyzliekajú
Hanka (†18) ochorela a za deväť dní zomrela. Orgány sa jej náhle uzdravili, splnila sa tak jej posledná túžba
Desivá predpoveď: Je 99,9 % šanca, že ľudstvo bude vyhubené už počas nasledujúceho storočia, vypočítal vedec