Svet boxu smúti. Britského idola našli mŕtveho v Manchestri, v decembri sa pritom chcel vrátiť do ringu TVNOVINY.sk 14. 9. 2025
Mike Tyson sa vráti do ringu proti suverénovi, ktorý srší sebavedomím: Som najlepší v boxe TASR 5. 9. 2025
VIDEO: Veľký deň sa blíži. Slovenského MMA bojovníka čaká najväčší zápas v kariére Soňa Kolcunová 3. 9. 2025
VIDEO: Očakávaný turnaj RFA v Trenčíne priniesol strhujúce divadlo aj rýchle ukončenia Pavol Kolečanský 27. 4. 2025
VIDEO: RFA prichádza s ďalším atraktívnym turnajom. Najväčším lákadlom bude hviezdny Brazílčan Leandro Silva Matej Babic 26. 4. 2025
MMA Úspešný slovenský MMA bojovník má pred sebou veľkú výzvu. Ľudovít Klein pozná meno najbližšieho súpera Matej Babic 24. 4. 2025
MMA Obhajoval Hitlera, súper mu priniesol glóbus. Porážku kontroverzného bojovníka privítali všetci Matej Babic 14. 4. 2025
Bojové športy VIDEO: Zápasnícke ME v Šamoríne sa nezaobišli bez škandálu. Šéf ruskej federácie sa pustil do majstra Európy Richard Jančiar 11. 4. 2025
MMA VIDEO: V UFC patrí k najlepším, no skvelá bilancia nemusí stačiť. Na pretrase je budúcnosť Martina Budaya Matej Babic 9. 4. 2025
Bojové športy VIDEO: Na Slovensko zavíta európska zápasnícka špička. V Šamoríne vrcholia prípravy na ME Martin Sivák 3. 4. 2025
Bojové športy Végh odmieta vinu a ostro reaguje na kritiku od Vémolu: Nech sa pozerá na seba Richard Jančiar 3. 4. 2025
MMA V Mexiku sa darilo domácim bojovníkom. V hlavnom zápase oslavoval Moreno, Torres knokautoval súpera Matej Babic 30. 3. 2025
Bojové športy Jeho syna sexuálne obťažovali, on vzal spravodlivosť do vlastných rúk. Teraz šampión UFC putuje za mreže Richard Jančiar 27. 3. 2025
Bojové športy Attila Végh prišiel o priazeň ľudí. Sklamal som tých, ktorí mi fandili a to ma trápi, hovorí úprimne Richard Jančiar 19. 3. 2025
Bojové športy UFC prichádza s ďalším atraktívnym podujatím. Edwards v zápase večera vyzve Bradyho TVNOVINY.sk 19. 3. 2025
MMA Vyrovnaný duel priniesol úspešnú odvetu Dolidzeho. Talian Vettori so solídnym výkonom Matej Babic 16. 3. 2025
MMA VIDEO: Výnimočný večer v RFA priniesol tvrdé KO po pár sekundách. Z titulu sa tešila česká aj slovenská hviezda Matej Babic 15. 3. 2025
MMA VIDEO: RFA prinesie výnimočnú udalosť plnú známych mien. Vrcholom sú dva titulové zápasy Matej Babic 14. 3. 2025
Bojové športy UFC: Cannonier v zápase večera zdolal Rodriguesa, skvelým výkonom sa blysol aj Shahbazyan Richard Jančiar 16. 2. 2025
MMA Dostal knokaut aj pred očami Cristiana Ronalda. Bývalý šampión UFC prehral štvrtý z posledných piatich zápasov TVNOVINY.sk 1. 2. 2025
Zaujímavosti Svoj zárobok zo zápasu proti Paulovi už aj investoval. Mike Tyson si zaobstaral honosné sídlo Matej Babic 20. 1. 2025
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)