Ľuboš Blaha v relácii Od Tatier k Bruselu: Som presvedčený, že Epstein bol agent Mosadu, Lajčák mi je ukradnutý Martin Prôčka 18. 2. 2026
Komunikáciu Lajčáka s Epsteinom vnímajú negatívne 2 z 3 Slovákov, ukázal nový prieskum SITA 13. 2. 2026
Marián Kéry v Na telo plus: Lajčáka ľutujem ako muž muža. Ľúto je mi v prvom rade obetí, reaguje Beáta Jurík Karolína Lacová 12. 2. 2026
Lajčák sa osobne stretol s Epsteinom najmenej 25-krát. Jeden rok bol mimoriadne intenzívny Lucia Tužáková 11. 2. 2026
Lajčák požiadal OBSE, aby podporila náš záujem o predsedníctvo v roku 2019 Zuzana Gálisová 8. 12. 2016
Minister zahraničných vecí Miroslav Lajčák bude šéfom Valného zhromaždenia OSN Katarína Ács 30. 11. 2016
Miroslav Lajčák Fico trvá na tom, že nebolo nič predražené. Lajčák má jeho dôveru markiza.sk 26. 11. 2016
Marián kéry Poslanec Smeru pripustil, že Lajčák by mohol kandidovať za prezidenta Marcel Marcišiak 25. 11. 2016
Miroslav Lajčák Kukan: S klesajucím počtom kandidátov má Lajčák v OSN väčšiu šanču Katarína Ács 29. 9. 2016
Miroslav Lajčák Bratislavu čaká obrovský samit: Minister Lajčák prezradil podrobnosti Marcel Marcišiak 14. 9. 2016
Miroslav Lajčák Lajčák v Bruseli čelil "krížovej paľbe" otázok o slovenskom predsedníctve Marcel Marcišiak 1. 6. 2016
Migrácia O kvótach sa už v EÚ nehovorí. Podľa Lajčáka je to aj veľká zásluha SR markiza.sk 17. 1. 2016
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.