Obec pod Tatrami upozorňuje na výskyt medveďa. Zviera sa pohybuje pri turisticky obľúbenom mieste TASR 29. 11. 2025
Japonsko prišlo s novinkou v boji proti medveďom. Používa špeciálne upravené drony Maroš Kušnier 19. 11. 2025
Srdcervúce rozhodnutie v Bojniciach. Museli uspať jedno z troch zachránených mláďat, trpelo bolesťami Peter Ziman 12. 11. 2025
Najnovší zážitok so zúrivou medvedicou. Pri Martine vybehla na dvoch bikerov. Dramatické video zaznamenali na GoPro kamere Alex Murajdová 20. 7. 2023
Na vidieku to pre medvede vrie. Ľudia v oblasti Poľany sa večer boja vychádzať z domov Martina Kašiarová 18. 7. 2023
Životné prostredie Číslo, na ktoré čakalo celé Slovensko. Ochranári zverejnili počet medveďov žijúcich v našich lesoch TASR 18. 7. 2023
Životné prostredie Poľovníci po mimoriadnom výbore: Sme pripravení na odstrel problémových medveďov Katarína Kiššová 18. 7. 2023
Krimi Únia už debatuje o znížení ochrany medveďa. Podľa ekológa však niekedy stačí obrať ovocný sad či odstrániť odpadky Katarína Kiššová 18. 7. 2023
Politika Rozhodnú medvede voľby? Čo ďalej so šelmami je už témou kampane Viktor Serebryakov 15. 7. 2023
Krimi Medveď ho dobehol a útok zopakoval. Peter, ktorého napadla šelma, opísal dramatické momenty Zuzana Lechanová 15. 7. 2023
Krimi Medvedicu, ktorá v Taliansku zabila bežca, utratiť nemôžu. Podľa sudcov to bolo neprimerané TASR 14. 7. 2023
Životné prostredie Golfisti na Táloch už nevedia, ako ďalej. Na ihrisku pravidelne stretávajú medveďa Ľubomír Fronko 14. 7. 2023
Krimi V Ružomberku sa stupňuje zúfalstvo. Medvede už chodia medzi domy a ničia včelie úle Mário Kermiet 13. 7. 2023
Krimi Za život ďakuje svojmu psovi. Pavla pred rokmi v lese napadol medveď, dodnes si pamätá každý detail Denisa Czibulka 12. 7. 2023
Krimi Mama hrdinka nad radami z ministerstva krúti hlavou. Všetci musia nateraz zložiť zbrane Zuzana Lechanová 11. 7. 2023
Krimi Ani si nevšimla, že medveď zranil aj ju. Syna ochránila vidlami, no hrdinstvo si nepripúšťa Marián Lechan 10. 7. 2023
Krimi Prvé slová hrdinky matky, ktorá vidlami dobodala medveďa: Zachraňovala som si dieťa, ani som nerozmýšľala Marián Lechan 7. 7. 2023
Životné prostredie Úrady v Lučenci vystríhajú pred návštevou lesa: Neďaleko obydlí videli medveďa TASR 6. 7. 2023
Slovenský vládny špeciál, ktorý doviezol premiéra Fica, skončil v Bruseli rozbitý. Nie je letuschopný
Z priemerného tímu som sa dostal do repre, ale ľuďom to nestačilo. Nie som hviezda, chcem byť len vzor pre svoje deti (rozhovor)
Slovenský vládny špeciál, ktorý doviezol premiéra Fica, skončil v Bruseli rozbitý. Nie je letuschopný
Megaškandál na internátoch: Zamestnanci Univerzity Komenského cez kameru špehovali študentky, ako sa vyzliekajú
Hanka (†18) ochorela a za deväť dní zomrela. Orgány sa jej náhle uzdravili, splnila sa tak jej posledná túžba
Desivá predpoveď: Je 99,9 % šanca, že ľudstvo bude vyhubené už počas nasledujúceho storočia, vypočítal vedec