K podozreniu na plagiát od Kéryho sa vyjadruje aj Drucker, opozícia vyzýva na odstúpenie TASR 24. 4. 2025
Za chybu prevzala zodpovednosť. Nórska ministerka odstúpila z funkcie pre plagiátorstvo TASR 20. 1. 2024
Politikom už nič nestojí v ceste. Študenti žiadajú, aby sa usvedčení plagiátori vzdali akademických titulov Monika Grznárová 18. 9. 2023
Boris Kollár o svojej diplomovke: Uľahčil som si to tak, ako to robí skoro každý študent Rebeka Kosečeková 23. 6. 2020
Hipš o Kollárovej diplomovke: Viac ako polovica je prevzatá od autorov, ktorých nezdrojoval Zuzana Gálisová 23. 6. 2020
Krištúfkovej reakcia na Beblavého obvinenie z plagiátorstva: Nie som žiadny Danko Zuzana Gálisová 23. 6. 2020
Plagiátorstvo Plagiátorstvo je podľa študentov UMB bežnou praxou aj na iných školách Zuzana Gálisová 13. 11. 2018
Tréner si kvôli nemu kreslil mapu, jazdí na starej Fabii a spáva v stane. Keby nebol Slovák, hrá v najlepšej lige
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend