Krimi Tomáš (†16) v žilinskom byte vraj dostal ranu, keď sa obúval. Tvrdí to rodinný priateľ mladíka Zuzana Žigová 13. 6. 2019
NR V Tlmačoch vypadlo z 3. poschodia dievčatko. Nešťastie, podľa susedov, viselo vo vzduchu dlhšie Zuzana Žigová 13. 6. 2019
Púchov Marián Mišún, ktorý pálil vlajku EÚ, sa opäť uchádza o policajnú uniformu Karol Chren 12. 6. 2019
Pokus o vraždu Dôchodca sa bojí o svoj život. Muža, ktorý ho polial benzínom a zapálil, stíhajú na slobode Karol Chren 12. 6. 2019
Životné prostredie Nevídaná agresia: Chlapec (7) udupal zranenú hrdličku na smrť, otec sa iba prizeral Karol Chren 12. 6. 2019
NR Sedemročný chlapec na juhu Slovenska sa na štvorkolke zrazil s Jeepom, je ťažko zranený Zuzana Žigová 12. 6. 2019
Starý most Hazard so životom nad Dunajom. Mladíci objavili dieru v konštrukcii Starého mosta Karol Chren 11. 6. 2019
Levice Krádež ako z filmu: Zamestnancov elektrodomu ráno privítala veľká diera v budove Karol Chren 11. 6. 2019
útok nožom Judita po vražde kamaráta Tomáša (†16) prehovorila, jej otec našiel druhý nôž Zuzana Žigová 11. 6. 2019
TN Dubničan, na ktorého zaútočil baran: Policajti na mňa pozerali, ako keby som padol z mesiaca Zuzana Žigová 11. 6. 2019
Obchody sa otvoria aj počas sviatkov, navrhuje koalícia. Poznáme dni, kedy budete môcť nakupovať (zoznam)
Priateľka Martina (†39), ktorý zomrel po bitke, opísala minúty hrôzy. Priamou príčinou smrti nemal byť útok
Ľubomíra žije v Egypte: Láska ma prinútila opustiť Slovensko. Manžel je moslim, no nie tak striktný (rozhovor)
FOTO: Mimoriadna udalosť na železnici: Po odstránení bezpečnostnej hrozby obnovili dopravu cez stanicu Poprad-Tatry
Osudným sa mu stalo, že sa zastal svojej partnerky. Martin (†39) po napadnutí skupinou tínedžerov zomrel