Vlhová na Pohode zmrazila fanúšikov. So slzami v očiach oznámila smutnú prognózu Peter Matis 13. 7. 2025
Začína sa festival Pohoda. Počasie je zatiaľ priaznivé, no predpovede nevylučujú ani dážď či búrky Martin Prôčka 10. 7. 2025
Jeden sen nahradí druhý. Namiesto Massive Attack príde na Pohodu iná britská legenda Karol Chren 8. 7. 2025
Pohoda prišla o jedného z headlinerov. Skupina Massive Attack na trenčianskom letisku nevystúpi Milan Špak 8. 7. 2025
Festival Pohoda je v plnom prúde. Hudobný program odštartovala jedna z našich najpopulárnejších kapiel Adel Ghannam 11. 7. 2024
Náš najväčší festival prišiel na poslednú chvíľu o headlinera. Pohoda zháňa náhradu za kapelu Queens of the Stone Age Milan Špak 10. 7. 2024
Keď som lietal v drogách, vždy som za ne platil. Teraz som čistý a ľudia mi ich núkajú grátis, smeje sa spevák Perfume Genius Dominika Mičechová 8. 7. 2023
Festival Pohoda Zmiznuté afganské hudobníčky z Pohody sú v poriadku, tvrdí šéf orchestra Róbert Ďurkáč 9. 8. 2019
Trenčín Po odohraní koncertu na Pohode zmizli štyri Afganky. Ráno ich v hoteli nenašli Zuzana Žigová 16. 7. 2019
Odišli a teraz sa vracajú. Rastie počet zamestnancov, ktorí opäť nastupujú do svojich predošlých zamestnaní
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)