O slovenského kanoniera sa bije celá Európa. Agent exkluzívne o špičkových adresách aj šialenej cenovke (rozhovor) Róbert Ďurkáč 12. 6. 2026
VIDEO: „Mentálne sa cítim na 75 rokov.“ Dlhoročný reprezentant už kopačky hodil do koša, no prišlo niečo nečakané (rozhovor) Róbert Ďurkáč 11. 6. 2026
Najväčší futbalový sviatok je tu. Kto sa stane nesmrteľným a kto naopak odíde sklamaný? (anketa) Richard Jančiar 10. 6. 2026
Trénuje s hviezdou NHL a uznávaným odborníkom. Slovenský brankár rozbehol projekt a zvyká si na novú rolu Matej Babic 10. 6. 2026
Zuzana Čaputová: Prekvapila ma neskrývaná nenávisť, ja do tohto kotla prispievať nebudem (rozhovor) Marcel Marcišiak 25. 3. 2019
Maroš Šefčovič: Na mňa útočte, ale to, čo sa deje okolo mojej ženy, je neprijateľné (rozhovor) Marcel Marcišiak 22. 3. 2019
Exkluzívne Jozef Iľko: Narážky od ľudí vnímam. Na trefných sa zasmejem, zlomyseľné beriem horšie Marcel Marcišiak 19. 3. 2019
Exkluzívne Majú deti nárok na tajomstvá? Odborníci radia, kde sú hranice súkromia detí na internete Katarína Kiššová 15. 3. 2019
Exkluzívne Lukáš Frlajs: Od politikov sme mali viacero ponúk, my ich však z princípu odmietame (rozhovor) Marcel Marcišiak 12. 3. 2019
Exkluzívne Slovenskí kresťania majú vlastnú internetovú zoznamku. Tolerujú na nej aj homosexuálov Katarína Kiššová 11. 3. 2019
Exkluzívne Politologička: Šefčovič nepochopil, s kým má zvádzať boj. Mal by sa zamerať na Harabina Marcel Marcišiak 6. 3. 2019
Exkluzívne Ján Tribula: Mnohé nešťastia prefiltrujem, ale keď umierajú deti, povadím sa aj s Pánom Bohom Marcel Marcišiak 26. 2. 2019
Exkluzívne Pôrodník Záhumenský: Rodičky nejdú k súkromníkovi pre pekné prostredie, chcú rovnocenný prístup Marcel Marcišiak 14. 2. 2019
Exkluzívne Začínal bez peňazí len s víziou v hlave: Ich technológiu teraz využívajú po celom svete Marcel Marcišiak 31. 1. 2019
Exkluzívne Vytvoril jazyk, ktorému by mali rozumieť všetci Slovania. Táto ukážka preverí aj vás Marcel Marcišiak 21. 1. 2019
Exkluzívne Digitálna nomádka: Cestovať sa naučíte za chvíľu, najťažšie sú neustále lúčenia Marcel Marcišiak 8. 1. 2019
Exkluzívne Zubný lekár: K chrupu sa veľakrát správame ľahostajne, potom sa čudujeme, koľko musíme platiť Marcel Marcišiak 12. 12. 2018
Exkluzívne Bojuje proti odpadu: Slováci strašne veľa vyhadzujú. Bioodpad tvorí takmer polovicu Marcel Marcišiak 6. 12. 2018
Exkluzívne Algeziológiu ľudia stále veľmi nepoznajú: My sme pre pacienta posledná možnosť, vraví lekár Marcel Marcišiak 27. 11. 2018
Exkluzívne Patrik svojimi fotkami opantal Slovákov: Ľudia na Instagrame viac ocenia klišé ako kvalitnú snímku Marcel Marcišiak 21. 11. 2018
Exkluzívne Foodbloger ČOJE: Ak dám tip na dobrý langoš, nemá šancu ani jedlo z michelinskej reštaurácie Marcel Marcišiak 13. 11. 2018
Jason Derulo EXKLUZÍVNY rozhovor s Jasonom Derulom: Pravda o kamarátstvach v šoubiznise! markiza.sk 24. 10. 2018