O slovenského kanoniera sa bije celá Európa. Agent exkluzívne o špičkových adresách aj šialenej cenovke (rozhovor) Róbert Ďurkáč 12. 6. 2026
VIDEO: „Mentálne sa cítim na 75 rokov.“ Dlhoročný reprezentant už kopačky hodil do koša, no prišlo niečo nečakané (rozhovor) Róbert Ďurkáč 11. 6. 2026
Najväčší futbalový sviatok je tu. Kto sa stane nesmrteľným a kto naopak odíde sklamaný? (anketa) Richard Jančiar 10. 6. 2026
Trénuje s hviezdou NHL a uznávaným odborníkom. Slovenský brankár rozbehol projekt a zvyká si na novú rolu Matej Babic 10. 6. 2026
Richard Stanke: Nemusím mať pol milióna ľudí v uliciach, aby som vedel, že som urobil niečo zlé Marcel Marcišiak 26. 5. 2017
Súdny lekár Peter Kováč: Na kontakt so smrťou si zvyknete. Sú ale veci, ktoré vedia vykoľajiť Marcel Marcišiak 22. 5. 2017
Exkluzívne Najmladší profesionálny hráč počítačových hier Frozen (14): Vreckové od rodičov už nepotrebujem Marcel Marcišiak 15. 5. 2017
Exkluzívne Športový fyziológ Viktor Bielik: Najväčšie problémy s nadváhou majú ľudia, ktorí jedia light potraviny Marcel Marcišiak 11. 5. 2017
Paul walker Otec Paula Walkera sa odvážil a pozrel si Rýchlo a zbesilo 8. Jeho reakcia vás dojme markiza.sk 9. 5. 2017
Exkluzívne Pred rokom ho nebrali vážne, teraz trénuje s Tóthom: Chcem ukázať, že aj Róm môže niečo dokázať Marcel Marcišiak 9. 5. 2017
Exkluzívne Miley Cyrus vyzerá konečne normálne. V rozhovore sa priznala, že už je čistá markiza.sk 4. 5. 2017
Exkluzívne Ekonómka Lucia Šrámková: Investori doteraz nemuseli ponúkať vysoké mzdy, situácia sa ale mení Marcel Marcišiak 1. 5. 2017
Ellen DeGeneres Kim Kardashian prvýkrát o prepadnutí v Paríži. Nevydržala to a zrútila sa markiza.sk 28. 4. 2017
Exkluzívne Marián Leško: Fico skončil v politike ako Mečiar a Dzurinda, len si to nechce priznať Marcel Marcišiak 27. 4. 2017
Exkluzívne Maliar Erik Šille: Kotleba nemá v politike čo hľadať a už vôbec by nemal rozprávať, čo je umenie Marcel Marcišiak 24. 4. 2017
Exkluzívne Dojímavé priznanie Céline Dion: René bol jediným mužom v jej živote markiza.sk 20. 4. 2017
Exkluzívne Ján Lunter: Ľudia by si mali vyberať politikov podľa ich histórie Marcel Marcišiak 18. 4. 2017
Kultúra Úprimná spoveď princa Harryho: „Po smrti mamy som prežíval peklo, pomohol mi môj starší bráško“ markiza.sk 17. 4. 2017
Exkluzívne Šebo: Facebook vytvára používateľom pozitívny obsah aj za cenu, že deformuje ich pohľad na svet Marcel Marcišiak 11. 4. 2017
Exkluzívne B-Complex: Je pre mňa dôležité, aby Slovensko nebola krajina z 19. storočia Marcel Marcišiak 6. 4. 2017
Exkluzívne Maroš Kramár: Prečo za moje dane živím človeka, ktorý hádže po ľuďoch kamene? Marcel Marcišiak 3. 4. 2017
Exkluzívne Slovenská freediverka Katka: Na jeden nádych som sa ponorila do 95 metrov markiza.sk 31. 3. 2017