Veľká razia protizločineckej jednotky: V putách mali skončiť policajt aj známa tvár z kauzy Čistý deň Zuzana Ferenčáková 28. 10. 2025
Padol verdikt pre exšéfa jednotky NAKA Pavla Vorobjova. Okrem väzenia musí zaplatiť aj peňažný trest Branislav Tomaga 2. 10. 2025
Žilinka zrušil obvinenie expolicajtov NAKA. Neboli podľa neho splnené zákonné podmienky Alex Murajdová 17. 9. 2025
Korupcia na vojenskom spravodajstve za čias Glváča a Gajdoša: Obvinení si mali z ukradnutých kúpiť aj whisky za 26-tisíc Katarína Kiššová 19. 9. 2023
Vinia ho z volebnej korupcie, zadržala ho NAKA. Kandidáta na starostu Žehry budú vyšetrovať na slobode Zuzana Ferenčáková 7. 9. 2023
Krimi Utajený parlamentný výbor kládol otázky SIS. Najviac ich zaujímalo, či tajní pomáhali expolicajtovi Kaľavskému na úteku Lukáš Zuzelka 28. 8. 2023
Cirkus Politikus Zdá sa, že NAKA v zásahoch povolila. Kvôli politikom nekoná tak razantne, vysvetlili investigatívne novinárky (Cirkus Politikus) Tamara Eliašová 28. 8. 2023
Krimi Kedysi obhajoval Mikuláša Černáka. Prokurátor podal návrh na väzbu pre Františka Poláka Zuzana Ferenčáková 26. 8. 2023
Cirkus Politikus Najväčšie policajné kauzy: Investigatívne novinárky vysvetlili všetky dôležité momenty (Cirkus Politikus) Alex Murajdová 25. 8. 2023
Krimi Vynášali utajované skutočnosti, tvrdí Konečný. Šéfa NBÚ obviňujú, že sa zbavil zamestnancov, keď upozorňovali na manipuláciu Adel Ghannam 22. 8. 2023
Krimi NAKA pokračuje vo výsluchoch v kauze Rozuzlenie. Šéfa NBÚ Romana Konečného po ňom nezadržali Ľubomíra Ivanková 21. 8. 2023
Krimi „Nemám opasok, ani topánky so šnúrkami. Keby náhodou,“ prezradil so smiechom V. Pčolinský pred výsluchom Marián Lechan 19. 8. 2023
Krimi Zadržaný vyšetrovateľ NAKA prehovoril. Nikdy som sa žiadneho protiprávneho konania nedopustil Zuzana Ferenčáková 18. 8. 2023
Krimi Vladimír Pčolinský uznesenie o obvinení ešte nemá: Zverejnené veci na mňa pôsobia zmätočne Zuzana Ferenčáková 18. 8. 2023
Krimi Pčolinský, Konečný, Aláč. NAKA obvinila špičky bezpečnostných zložiek Katarína Kiššová 17. 8. 2023
Krimi Vojna v polícii pokračuje. NAKA obvinila viacero osôb, aj riaditeľa SIS či šéfa NBÚ Zuzana Ferenčáková 17. 8. 2023
Krimi Šéf SIS sa vracia zo zahraničia domov, ozval sa už aj riaditeľ NBÚ. Je na dovolenke Katarína Kiššová 17. 8. 2023
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend