Po optimalizácii siete stredných škôl čakajú zmeny aj základné, povedal Tomáš Drucker TASR 14. 9. 2025
Dochádzať nechcú a v susednej obci ich neprijali. Minister Drucker hľadá školu pre žiakov z Malého Slivníka Martin Jedinák 12. 9. 2025
Návrat voľného dňa aj povinná škola pre deti z Ukrajiny. Minister viac o novom školskom roku Andrea Šprochová 1. 9. 2025
Kiska bude reagovať v utorok, odchod Gašpara by podľa Bugára zjednodušil obsadenie kresla Zuzana Gálisová 16. 4. 2018
Tiboer gašpar Drucker je stále v nemocnici, čo bude s Gašparom sa už rozhodol Zuzana Žigová 13. 4. 2018
Tomáš drucker Matovič hovoril o Druckerovej lacnej kúpe na Floride: Minister podáva trestné oznámenie Zuzana Žigová 12. 4. 2018
Tomáš drucker Manželka ministra vnútra Tomáša Druckera skončí s podnikaním Marcel Marcišiak 11. 4. 2018
Tomáš drucker Druckerovci kúpili pozemky o viac ako milión lacnejšie, tvrdí Matovič Zuzana Žigová 9. 4. 2018
Robert Krajmer Drucker sľúbil, že v stredu rozhodne o osude Krajmera. Na verdikt si napokon musíme počkať Katarína Ács 28. 3. 2018
Tibor Gašpar Drucker po stretnutí s policajným prezidentom: Na rozhodnutie o Gašparovi mi dajte dni až týždne Katarína Ács 26. 3. 2018
Tomáš drucker Drucker: Ak by som Gašpara hneď odvolal, nevedel by som zodpovedne vybrať jeho nástupcu Ivan Čerňanský 25. 3. 2018
Tibor Gašpar Nový minister vnútra Drucker: Na dôveryhodnosť Gašpara nemám zatiaľ vytvorený názor Zuzana Žigová 24. 3. 2018
Politika Skončí Gašpar? Kiska mal s Druckerom nájsť zhodu na výmene vedenia polície Marcel Marcišiak 22. 3. 2018
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)