Biermann o Redfordovi: Nikdy ste nevedeli, čo urobí. Bol jedným z najmocnejších ľudí v Hollywoode Jakub Laca 16. 9. 2025
OBRAZOM: Krásna tvár mu bola skôr príťažou. Pripomeňte si najslávnejšie úlohy Roberta Redforda Karol Chren 16. 9. 2025
ANKETA: Odišla legenda. Ktorý film s Robertom Redfordom vám najviac utkvel v pamäti? Karol Chren 16. 9. 2025
Úprimnú sústrasť vyjadrila aj prezidentka: Mala som 17, a on bol hviezda. V deň narodiek mi zahral pesničku Katarína Kiššová 19. 8. 2023
úmrtie Založil aj opustil Elán, vyhral Zlatú lýru a jeho pesničky z filmov a muzikálov sú nesmrteľné TASR 19. 8. 2023
Kultúra GALÉRIA: So zosnulou speváčkou Sinéad O'Connor sa v uliciach lúčili tisícky ľudí TASR 8. 8. 2023
úmrtie „Smutno mi je na duši, môj drahý Kapor“. Na Dušana Kaprálika spomínajú nielen kolegovia, ale aj študenti TASR 8. 8. 2023
Krimi Predbiehanie cez plnú čiaru ich stálo život. Po zrážke pri Trnave je zranené aj dieťa (3) Katarína Ács 7. 8. 2023
Krimi Babička zabudla v rozpálenom aute 14-mesačné batoľa a odišla do práce. Dieťa po ôsmich hodinách zomrelo Katarína Ács 3. 8. 2023
úmrtie Záhadné úmrtie 25-ročnej hviezdy seriálu Euphoria. Odišla týždeň po svojom otcovi markiza.sk 1. 8. 2023
Krimi Politici reagujú na tragické úmrtie extajomníka Veliča. „Ten hore si vždy berie prvých tých najlepších,“ napísal B. Kollár Róbert Ďurkáč 31. 7. 2023
FOTO: Mimoriadna udalosť na železnici: Po odstránení bezpečnostnej hrozby obnovili dopravu cez stanicu Poprad-Tatry
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)
FOTO: Mimoriadna udalosť na železnici: Po odstránení bezpečnostnej hrozby obnovili dopravu cez stanicu Poprad-Tatry