Nielenže ich rozhýbe, ale aj rozrozpráva. Škôlkarov na východe Slovenska navštívil špeciálny hosť Michal Hreňovčík 1. 12. 2025
Psa im zastrelili priamo pri rodinnom dome. Starosta nato zavolal veterinára, na krku už majú trestné oznámenie Jana Cerovská 14. 11. 2025
V Nemecku sa rozšíril bizarný trend. Ľudia venčia imaginárneho psa Alžbeta Garaiová Maťašovská 5. 11. 2025
Nebezpečná parazitárna choroba psov sa šíri Slovenskom. Môže skončiť zlyhaním srdca Teleráno 4. 5. 2025
Nebezpečný parazit ohrozuje domácich miláčikov aj ľudí: Čo treba vedieť o dirofilarióze Teleráno 13. 4. 2025
Krimi Košice zavádzajú regulácie pre psíčkarov. Nočný pokoj na venčoviskách bude kontrolovať polícia Veronika Krempaská 9. 4. 2025
Reflex Prechádzka chlapca (5) s babkou sa zmenila na nočnú moru. Do ich psíka sa zahryzol statný staford Karol Mindák 8. 4. 2025
Reflex Pes, ktorý komunikuje slovami? Znie to ako sci-fi, no Slovenka Martina takého má Michaela Petrášová 30. 3. 2025
Zahraničné krimi Otrasný čin na floridskom letisku. Ženu nepustili do lietadla so psom, tak ho utopila v záchode Milan Špak 28. 3. 2025
Zaujímavosti zo sveta VIDEO: Jediný svojho druhu. Najdrahší pes sveta sa predal za sumu vyrážajúcu dych Karol Chren 20. 3. 2025
Zaujímavosti zo sveta Muž tvrdí, že ho postrelil jeho vlastný pes. Vyskočil na posteľ, na ktorej ležala zbraň Alžbeta Múcsková 13. 3. 2025
Zaujímavosti zo sveta Prečo sa psy často podobajú na svojich majiteľov? Môže byť za tým psychologický faktor Alžbeta Múcsková 11. 3. 2025
Zaujímavosti zo sveta Robí to každý pes, no doteraz sme tomu neprikladali význam. Vedci prišli s fascinujúcim zistením Gabriela Šlebodová 8. 3. 2025
Krimi Pes ma ťahal po zemi a strhol zo mňa oblečenie, opísala Natálka sekundy hrôzy. Potom prišli ľudia a zachránili ma, dodala Karol Mindák 28. 2. 2025
Krimi V Leviciach pes zranil troch ľudí, medzi nimi aj malé dievča. Mestskí policajti museli zviera zastreliť Lucia Tužáková 27. 2. 2025
Zdravie Milovníci zvierat, pozor: Nevinné „obliznutie" od vášho domáceho miláčika môže viesť k životu ohrozujúcemu stavu Eva Niňajová 15. 2. 2025
Zaujímavosti zo sveta Šteňa nemeckej dogy má 90 kíl a môže sa stať najväčším psom na svete. Denne zhltne neuveriteľné množstvo mäsa Soňa Obert 12. 2. 2025
Sociálne veci Prechádzali byt za bytom. Policajti a úradníci na severovýchode Slovenska kontrolovali nájomné byty a majiteľov psov Pavol Sivák 21. 1. 2025
Zaujímavosti Žiaden pes na reťazi: Veterinári udeľovali pokuty aj odoberali psy Ladislav Žigo 2. 1. 2025
Krimi Psíčkari, pozor: Na juhu Slovenska niekto rozhadzuje návnady so špendlíkmi Jana Cerovská 30. 12. 2024
Zaujímavosti FOTO + VIDEO Muži zákona odhalili tajomstvá o policajných psoch. Vieme, podľa čoho si ich vyberajú a kde trávia svoj dôchodok Alžbeta Múcsková 9. 12. 2024
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend