Jeden z reťazcov počas leta upraví otváracie hodiny. Zákazníkom to má uľahčiť nákup Milan Špak 11. 6. 2026
Rýchlo ho zbaľte do krabice a vráťte. Populárny reťazec varuje pred nebezpečným kuchynským produktom Róbert Ďurkáč 11. 6. 2026
Skončí najznámejšia langošáreň na Slovensku? Rodina rieši budúcnosť po smrti majiteľa Adam Kršiak 10. 6. 2026
Obľúbený reťazec vydal dôležité upozornenie. Z predaja sťahuje produkt pre deti aj dospelých Adam Kršiak 10. 6. 2026
Influencer Jovinečko o kauze lariev v mäse: Už sme v kontakte s Billou a riešime to, vrátia mi peniaze Andrea Šeligová 20. 5. 2026
Červy v kuracom mäse? Veterinári spustili cielené kontroly v známom reťazci Alex Murajdová 19. 5. 2026
Zaujímavosti zo sveta Za cenu bytu na Slovensku kúpite grécky ostrov. Má však jeden veľký háčik Adam Kršiak 19. 5. 2026
Obchod VIDEO: „Vyzeráte ako jediný, kto tie langoše poctivo priznáva.“ Šéf daniarov sa ospravedlnil predavačovi z Kvetoslavova Lucia Tužáková 18. 5. 2026
Obchod Influencer tvrdí, že v kuracom mäse z Billy našiel červy. Reťazec reaguje na virálne video Alex Murajdová 18. 5. 2026
Obchod Populárna čokoláda sa scvrkla, cena však stúpla. Súd rozhodol o nenápadnom triku výrobcu René Medzihradský 17. 5. 2026
Obchod Podnikatelia majú v účtovaní poriadny chaos. Kauza langoš otvorila aj ďalšiu tému René Medzihradský 16. 5. 2026
Obchod Dráčik sťahuje z predaja obľúbenú hračku. Hrozia vážne zdravotné problémy Róbert Ďurkáč 14. 5. 2026
Obchod Pokuta za mäkčeň: Majiteľ stánku s langošmi ukázal rozhodnutie od daniarov. Je v ňom chyba Martin Prôčka 14. 5. 2026
Obchod Slováci pri samoobslužných pokladniach robia zásadnú chybu. Mnohí o nej netušia a platia viac Róbert Ďurkáč 14. 5. 2026
Obchod Predavač langošov po vysokej pokute: Ľudia sa zbláznili, cesto som musel dorábať Vladyslav Yatskovyi 13. 5. 2026
Obchod Cena kávy prudko klesá. V obchodoch sa však zlacňovania tak skoro nedočkáme René Medzihradský 13. 5. 2026
Obchod Finančná správa vraj v stánku s langošmi zistila aj iné pochybenia. V rozhodnutí o pokute je niečo iné Karolína Janičíková 13. 5. 2026
Obchod Exkluzívne prehovoril majiteľ stánku s langošmi po pokute od daniarov: „Mám 50 rokov a rozplakal som sa.“ Martin Prôčka 12. 5. 2026
Obchod Finančná správa reaguje na prípad predavača langošov: Urobil jednu zásadnú chybu Lucia Tužáková 12. 5. 2026