Bol by Ivan Korčok lepším predsedom PS? Šimečka dostal od diváka otázku na telo Katarína Kiššová 15. 6. 2026
Danko sa v Na telo pustil do Kmeca: Prekáža mi, že poradca prezidenta dostal nejaké peniaze Katarína Kiššová 14. 6. 2026
„Spôsob, akým boli prideľované peniaze pre Saplinq, nebol v poriadku,“ Drucker tak reagoval na peniaze pre LGBTI ľudí Katarína Kiššová 8. 6. 2026
J. Šeliga v Na telo: Hlasovanie o obrannej zmluve bude tesné, poslanci sú pod veľkým tlakom Jana Habarová 6. 2. 2022
Kaliňák vs. Šeliga v dnešnej relácii Na telo. Ukážeme aj exkluzívny prieskum týkajúci sa nezaočkovaných markiza.sk 4. 2. 2022
Divácke otázky: Čo hovoríte na byt Ficovho syna? Nevyjadrujem sa k rodine iných politikov, uviedol Tomáš Marcel Marcišiak 30. 1. 2022
Na telo E. Tomáš: Som hrdý, že som bol na proteste pred Prezidentským palácom Marcel Marcišiak 30. 1. 2022
Na telo Možný vojenský konflikt a štvrtá vlna pandémie: Aj toto budú témy relácie Na telo markiza.sk 28. 1. 2022
Na telo Budú to mať maturanti tento rok uľahčené? Minister Gröhling priblížil, čo ich čaká Rebeka Kosečeková 23. 1. 2022
Juraj Blanár Naď: Jediná strana, ktorá súhlasila so všetkými reformami je hnutie OĽANO Zuzana Gálisová 16. 1. 2022
Juraj Blanár J. Naď: Viacerí poslanci opozície, aj zo Smeru, by radi podporili obrannú zmluvu s USA Michal Lukačovič 16. 1. 2022
Na telo Otázka pre Budaja aj Pellegriniho: Keby ste nemohli hlasovať za vlastnú stranu, koho by ste volili? Ivan Čerňanský 9. 1. 2022
Na telo J. Budaj P. Pellegrinimu: Hysterčíte ako SNS za vašej vlády, obranná zmluva je pre nás výhodná Marcel Marcišiak 9. 1. 2022
Na telo Hosťami prvého tohtoročného Na telo budú Ján Budaj a Peter Pellegrini Katarína Kiššová 9. 1. 2022
Na telo Výber toho najlepšieho z ÁNO/NIE. Politici neradi odpovedajú na jednoduché otázky Michal Lukačovič 1. 1. 2022
Na telo Silvestrovský zostrih Na telo: Pozrite si, čo všetko hovoria hostia, kým nesvieti červená Rebeka Kosečeková 31. 12. 2021
Na telo Politici diskutovali počas celého roka. Pozrite si zostrih toho najdôležitejšieho z Na telo Rebeka Kosečeková 30. 12. 2021
Denisa Saková Denisa Saková: Niektorí politici by mohli podstúpiť psychotesty, ja osobne by som sa nebála Jana Habarová 12. 12. 2021
Denisa Saková R. Sulík: Navrhneme otvorenie reštaurácií ešte pred Vianocami Katarína Kiššová 12. 12. 2021
Kým ostatní kupujú nové materiály, on stavia zo starých. Výsledkom sú ekologické domy s minimálnymi nákladmi
Vyšetrovanie nehody na štvorkolke, pri ktorej zahynula 10-ročná Izabelka, ukončili. Pred súd ide olympionik
Kým ostatní kupujú nové materiály, on stavia zo starých. Výsledkom sú ekologické domy s minimálnymi nákladmi