Dokázali by ste vyžiť z minimálnej mzdy? Politici v štúdiu dostali otázku na telo Katarína Kiššová 30. 3. 2026
Erik Tomáš v Na telo sľúbil, že Hlas predloží vláde zmrazenie paušálnych náhrad ministrov Katarína Kiššová 29. 3. 2026
Búrlivá diskusia pokračovala aj diváckymi otázkami: Prečo oportunista Fico nevetoval pôžičku pre Ukrajinu? Katarína Kiššová 23. 3. 2026
M. Kolíková prezradila, kedy by sme sa mohli dozvedieť výsledky vyšetrovania smrti M. Lučanského Michal Lukačovič 28. 3. 2021
Kolíková: Trojkoalíciu by som nepodporila. SaS torpéduje rokovania, reaguje Budaj Marcel Marcišiak 28. 3. 2021
O neutíchajúcej koaličnej kríze budú v Na telo diskutovať Kolíková, Budaj aj Raši markiza.sk 26. 3. 2021
Na telo Otázka, pri ktorej sa Sulík zapotil: Bol by Pellegrini lepší premiér ako Matovič? Ivan Čerňanský 21. 3. 2021
Na telo PRIESKUM: Lipšic, Žilinka a Kovařík. Komu ľudia najviac dôverujú? Marcel Marcišiak 21. 3. 2021
Na telo Sulík: Som presvedčený, že voľby budú až o tri roky. Štvorkoalícia sa obnoví Marcel Marcišiak 21. 3. 2021
Na telo Koaličná kríza stále trvá: Čo k nej v Na telo povedia Sulík s Pellegrinim? markiza.sk 19. 3. 2021
Na telo Divácke otázky v Na telo: Zomierali by stovky ľudí denne, aj keby vládol Smer? Michal Lukačovič 14. 3. 2021
Na telo Dôveryhodnosť vlády: Matovič s Holým na samom dne, prieskum ovládli ministri za SaS Marcel Marcišiak 14. 3. 2021
Na telo V. Remišová: Sulík s Matovičom musia prekonať svoje egá. Večer prijmeme zásadné stanovisko Marcel Marcišiak 14. 3. 2021
Na telo Divácke otázky Na telo: OĽaNO vydrží pokope, nikto nespochybňuje Matoviča ako lídra, tvrdí Naď Jana Habarová 7. 3. 2021
Na telo PRIESKUM: Ktorej vakcíne Slováci najviac dôverujú? Dvom výraznejšie viac ako ostatným Marcel Marcišiak 7. 3. 2021
Na telo Richard Sulík v Na telo plus: Zvolal som vedenie SaS, na stole je všetko, aj odchod z vlády Rebeka Kosečeková 2. 3. 2021
Na telo Divácke otázky v Na telo: Podľa Šipoša treba počkať na koniec pandémie a potom zhodnotiť Krajčího Katarína Kiššová 28. 2. 2021
Na telo Čaputová: Vláda musí vyvodiť politickú zodpovednosť. Len výmena Krajčího by nestačila Marcel Marcišiak 28. 2. 2021
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.