„Spôsob, akým boli prideľované peniaze pre Saplinq, nebol v poriadku,“ Drucker tak reagoval na peniaze pre LGBTI ľudí Katarína Kiššová 8. 6. 2026
Robert Fico je silnou osobnosťou aj v medzinárodnom meradle. Smer ho potrebuje. Odpovedal Blanár na otázku, kto premiéra nahradí Katarína Kiššová 1. 6. 2026
Majerský odpovedal divákovi: To, s kým budeme vládnuť, ukáže čas. Ja som nikdy nepovedal, v akej koalícii bude KDH Katarína Kiššová 25. 5. 2026
Áno, holokaust sa stal. Môj dedko mi to potvrdil. Odpovedal divákovi Milan Uhrík Katarína Kiššová 11. 5. 2026
R. Sulík uvažuje o konci politickej kariéry. Oznámil dve mená, ktoré by ho mohli nahradiť Ivan Čerňanský 4. 10. 2020
Divácke otázky v Na telo plus: Ivan Mikloš prezradil, či sa plánuje vrátiť do politiky Rebeka Kosečeková 10. 9. 2020
Divácke otázky Na telo: Matovič sa snažil vyvrátiť hoax o dôsledkoch boja proti koronavírusu Karol Chren 6. 9. 2020
Neďaleko Rzešova našli 29 pozostatkov ľudských plodov. Nález ako z hororu vraj súvisí s pandémiou covidu