Kastelánka stráži prezidentský zámoček. Prezradila, či v ňom stretla ducha a čo návštevníkov najviac zaujíma Ján Tribula 4. 8. 2026
Osud ich priviedol na rovnaké miesto. V zámku, kde slúžili jej predkovia, dnes pracuje Stanka Ján Tribula 3. 8. 2026
Žijú už v Bratislave, no srdce majú stále východniarske. Ktoré miesto označil Ondrej Kandráč za neobjavenú krásavicu? Ján Tribula 28. 7. 2026
Syn hviezdi v Sľube, otec oslavuje veľké jubileum. Kandráčovci si to s Jánom Tribulom namierili do Slovenského raja Ján Tribula 26. 7. 2026
Na tatranské chaty vynáša štrúdle, ktoré sama pečie: Zo začiatku sa ma turisti pýtali, či ma vyhodili z domu Ján Tribula 21. 7. 2026
Štrúdle napečie vo svojej pekárni, potom ich sama odnesie na tatranské chaty. Boli sme na horách s nosičkou Martinou Ján Tribula 19. 7. 2026
„Viac bolo cítiť smrť ako život.“ Slovenský záchranár opísal peklo po zemetrasení Ján Tribula 14. 7. 2026
S Tribulom po horách Všade páchli mŕtvoly, hovorí Slovák po zemetrasení vo Venezuele: „Ľudia sa tešili, aj keď sme našli len telo“ Ján Tribula 13. 7. 2026
S Tribulom po horách Jej občianske združenie pomohlo tisíckam ľudí. Ťažšie sa pomáha tým bez nádeje než bez peňazí, hovorí Viki Potašová Ján Tribula 7. 7. 2026
S Tribulom po horách Uvidela sa v televízii a zmenila svoj život. Viki Potašová schudla 70 kíl a dnes pomáha stovkám ľudí Ján Tribula 6. 7. 2026
S Tribulom po horách Turistov zachraňoval desiatky rokov. Keď som prvýkrát videl smrť zblízka, bol to zlom v mojom živote, vraví Jaroslav Švorc Ján Tribula 30. 6. 2026
S Tribulom po horách S Tribulom po horách: Jaroslav Švorc prehovoril o najtemnejších príbehoch Tatier Ján Tribula 28. 6. 2026
Zdravie V štúdiu s Tribulom prehovoril o boji o Vilkov život. Hoci vyzbieral len polovicu sumy, stále verí v zázrak Ján Tribula 23. 6. 2026
S Tribulom po horách Aby zachránil syna, kráča Slovenskom. S Tribulom po horách sa vydal otec, ktorý zbiera milióny eur na liečbu pre Vilka Ján Tribula 22. 6. 2026
S Tribulom po horách Vidieť ho môžete na obrazovkách Markízy, no aj v boxerskom ringu. Amerika je môj sen, hovorí herec Juraj Kočí Ján Tribula 16. 6. 2026
S Tribulom po horách Herectvo je pre neho splneným snom. Život však Jurajovi Kočímu priniesol aj mimoriadne ťažké chvíle Ján Tribula 14. 6. 2026
S Tribulom po horách O téme dobra s neuropsychológom Krausem: Kto je sám so sebou v poriadku, nemá potrebu útočiť na druhých Ján Tribula 9. 6. 2026
S Tribulom po horách Dojímavé stretnutie na Horehroní: Na túru s Jánom Tribulom vyrazilo 100 výnimočných ľudí Ján Tribula 7. 6. 2026
Reflex Putuje po Slovensku a pomáha druhým. Príbeh nezištného turistu vás dojme Patrik Steller 6. 6. 2026
S Tribulom po horách Prežila to, čoho sa bojí každý rodič. Trávte s deťmi čo najviac času, odkazuje mama Tomáška (†11), ktorého zabila améba Ján Tribula 2. 6. 2026
S Tribulom po horách Tomáška (†11) zabila zákerná améba. Mama Zuzana sa s Tribulom vydala po jeho stopách do hôr Ján Tribula 1. 6. 2026
S Tribulom po horách Z bolestivých slov vyrástol úspech. Petra Tóth prezradila, čo ju poháňa celý život Ján Tribula 26. 5. 2026
S Tribulom po horách Jej tvorba je návrat k slovenským koreňom. Ján Tribula zobral na túru uznávanú šperkárku Petru Toth Ján Tribula 24. 5. 2026
VIDEO: Víkend spustil v Tatrách „blázinec“. Ľudia sa tlačili na chodníkoch, desiatky áut dostali papuče
VIDEO: Víkend spustil v Tatrách „blázinec“. Ľudia sa tlačili na chodníkoch, desiatky áut dostali papuče