Mike Tyson sa postaví do ringu na netradičnom mieste, očakáva veľký súboj: Prekonáme všetky rekordy Matej Babic 9. 12. 2025
Jake Paul vyzve ďalšie veľké meno svetového boxu. Pred súbojom poslal odkaz neprajníkom TASR 17. 11. 2025
Slovenská boxerka prepísala históriu: Mirka získala medailu zo svetového šampionátu Pavol Borkovič 16. 11. 2025
VIDEO: Môže ho Paul zdolať? Tento „stroj“ na 58 rokov rozhodne nevyzerá. Tyson stále boxuje ako boh TVNOVINY.sk 16. 5. 2024
Influencer Paul si verí proti legendárnemu Tysonovi: Hovoria mu železný, ja som titánový. A dokážem to svetu TVNOVINY.sk 14. 5. 2024
Slovensko siaha na medailu z európskeho šampionátu v boxe. Dve reprezentantky sú už vo štvrťfinále TASR 22. 4. 2024
Box VIDEO: Očakávaný súboj sa skončil tvrdým KO. Joshua nedal šampiónovi UFC šancu Matej Babic 9. 3. 2024
Box Legendárny Mike Tyson sa vracia. Prijal výzvu youtubera Jakea Paula v zápase roka Peter Matis 7. 3. 2024
Financie Dokopy zarobia takmer dve miliardy ročne. Toto je 20 najlepšie platených športovcov planéty Adam Dudiak 19. 2. 2024
Box Očakávaný súboj sa v pôvodnom termíne neuskutoční. Tyson Fury musel zo zápasu odstúpiť Matej Babic 2. 2. 2024
Box V pyramíde mu to nevyšlo, teraz sa vracia do svojej disciplíny: V Havířove uvidíme skvelý boxerský súboj TVNOVINY.sk 4. 5. 2023
Box VIDEO: Volajú ho Ben K.O. - Fenomenálny Slovák už s tretím opaskom majstra sveta v thajboxe Pavol Kolečanský 6. 4. 2023
Vojna na Ukrajine Na Ukrajine zomrel ďalší úspešný športovec. V boji padol dvojnásobný majster Európy Róbert Ďurkáč 29. 3. 2023
Box Na prestížnom boxerskom podujatí sa proti sebe postavili aj Slováci. V ich súboji bol úspešnejší Itauma Pavol Kolečanský 4. 12. 2022
Box VIDEO: Trilógia zavŕšená, Chisora nemal proti Furymu šancu. Rozhodca ukončil zápas v 10. kole Adam Dudiak 3. 12. 2022
Box Súčasťou večera kedy sa Tyson Fury vráti do ringu, bude aj slovenský súboj Pavol Kolečanský 3. 12. 2022
Box Posledný diel trilógie. Tyson Fury sa vrátil z dôchodku a naposledy vyzve Dereka Chisoru Peter Matis 2. 12. 2022
Box Talentovaný slovenský boxer má za sebou strastiplný príbeh. Sústredí sa na jediný cieľ Pavol Kolečanský 22. 11. 2022
Box Marpo pred zápasom so Škondričom: Že ma knokautuje v 1. kole? To isté hovoril aj Karlos Vémola TV Markíza 27. 10. 2022
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend