VIDEO: Špeciálna epizóda priniesla odpovede na zaujímavé otázky. Bavme sa o lige opäť na TN live Matej Babic 31. 3. 2026
Detstvo bez elektriny či problémy s čítaním. Líder Slovana otvorene o nástrahách na ceste za skvelou kariérou Richard Jančiar 30. 3. 2026
VIDEO: Tréner ľutoval, že musí šoférovať, Vlhová sa nestíhala čudovať. Niké liga na dedine nesklamala Pavol Kolečanský 29. 3. 2026
VIDEO: Utešený gól po ešte krajšej prihrávke. Slovinský bombardér Slovana kandiduje na Gól mesiaca Niké ligy TVNOVINY.sk 29. 3. 2026
VIDEO: Tematické kolo v Niké lige prinieslo remízy aj prekvapenia. Bavme sa o lige opäť na TN live Matej Babic 17. 3. 2026
VIDEO: Žilina zamotala boj o titul, Skalica si opäť pohoršila. Aj to boli témy magazínu Góóól! Richard Jančiar 16. 3. 2026
Niké liga Weiss po prehre v šlágri: Bol by som zlý tréner, keby som povedal, že som to čakal TASR 15. 3. 2026
Niké liga VIDEO: Bezzubý majster padol po góle najlepšieho strelca. Žilina dobyla Tehelné pole a poriadne zamotala tabuľku TASR 15. 3. 2026
Niké liga VIDEO: Ujlaky nádherným gólom napodobnil legendárneho otca. Skalici sa ale z dna odlepiť nepodarilo TASR 15. 3. 2026
Niké liga VIDEO: Čaro Železiarov zmizlo, Michalovce sa opäť nadýchli. V Podbrezovej rozhodol premiérový gól TASR 14. 3. 2026
Niké liga VIDEO: Komárno ďakovalo, Prešov preklínal. Bezgólový duel videl najväčšiu šancu v samom závere TASR 14. 3. 2026
Niké liga VIDEO: Ružomberku gólový úvod na výhru nestačil. Posila zo Slovana sa presadila a Košice na jar zostávajú nezdolané TASR 14. 3. 2026
Niké liga Nechcel ho nikto, iba Kozák a Košice. Robil v lese, mal 75 eur na mesiac. O dva roky vyhral Premier League Adam Dudiak 14. 3. 2026
Niké liga VIDEO: Téma psychického zdravia je mimoriadne dôležitá. Niké liga opäť pomôže dobrej veci Marián Červenka 14. 3. 2026
Niké liga Už vie, čo mal v Taliansku urobiť inak. Titul? Nič nie je nereálne, hovorí hviezda Podbrezovej (rozhovor) Peter Matis 14. 3. 2026
Niké liga Hviezda Slovana dostala trest a tímu bude chýbať. Klub vyjadril jasný nesúhlas s verdiktom TASR 13. 3. 2026
Niké liga Šláger kola v Niké lige sa cez víkend neodohrá. V tíme DAC sa šíri vírusové ochorenie TASR 13. 3. 2026
Niké liga Jeho famózny február nezostal bez odmeny. Hviezda Podbrezovej si preberie zaslúženú cenu TVNOVINY.sk 13. 3. 2026
Niké liga Vo futbale ani v živote nikto nemusí byť sám. Niké liga podporí IPčko TVNOVINY.sk 12. 3. 2026
Niké liga Vyrastá v Žiline najväčší slovenský talent? „Šošoni“ si poistili služby 15-ročného zázraku Richard Jančiar 10. 3. 2026
Niké liga Majiteľ DAC Oszkár Világi vysvetlil svoje rozhodnutie: Chcel som ukázať, že klub je najdôležitejší Matej Babic 10. 3. 2026
Bavme sa o lige VIDEO: Skalica využila napätú situáciu v Prešove, Šporar potvrdil formu. Bavme sa o lige pokračovalo na TN live Matej Babic 10. 3. 2026
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.