Rasové urážky na adresu hráča ho môžu vyjsť draho. Fanúšik sa postaví pred súd tesne pred Vianocami TASR 10. 12. 2025
Nastúpil proti klubu, ktorý má stále v srdci, je vďačný fanúšikom: Určite na to nezabudnem TASR 9. 12. 2025
Salah je v Liverpoole nespokojný, podľa anglickej legendy poškodzuje svoju povesť klubovej ikony TASR 8. 12. 2025
Koniec veľkej éry v Liverpoole? Cítim sa, akoby ma klub hodil pod autobus, hovorí legenda a spomína odchod TASR 7. 12. 2025
Lingaard o pôsobení v Manchestri United: Sú vo všetkom pozadu, tlak fanúšikov ma dohnal až k alkoholu TASR 19. 1. 2023
Najprv Chelsea, teraz Manchester United. Červených diablov chce kúpiť britský miliardár TASR 17. 1. 2023
Futbal PL: Futbalové Anglicko patrilo favoritom, Chelsea a Manchester United ani neinkasovali Adam Dudiak 27. 12. 2022
Futbal Arsenal bude po prestávke obhajovať vedenie v Premier League. Arteta sa už teší TASR 25. 12. 2022
Futbal Čelí obvineniam z 232 porušení pravidiel a pomáha pri vyšetrovaní. Anglickej hviezde hrozí aj doživotný zákaz Adam Dudiak 16. 11. 2022
Futbal Toney 90+8. Dvojgólový hrdina Brentfordu zatienil Manchester City, Tottenham prestrieľal Leeds TASR 12. 11. 2022
Futbal Man City zdolal Leicester parádnou strelou Kompanyho a je blízko titulu Zuzana Žigová 6. 5. 2019
Futbal Dúbravkov Newcastle otočil s Manchestrom City, MUFC v závere vyrovnali Jana Habarová 29. 1. 2019
Tréner si kvôli nemu kreslil mapu, jazdí na starej Fabii a spáva v stane. Keby nebol Slovák, hrá v najlepšej lige
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend