Dcéra Ondreja Nepelu v Bratislave: Je pre mňa dôležité, že mám slovenskú krv, tvrdí Boris Pršo 9. 11. 2025
Mal možnosť napodobniť pohyby svojho idola. Hagara sa zmenil vo filme na Nepelu Soňa Kolcunová 27. 10. 2025
Jeho meno nosí štadión aj memoriál. O športovcovi storočia Ondrejovi Nepelovi vznikne film Kristína Oravcová 28. 9. 2025
Tradičný Memoriál Ondreja Nepelu ponúka skvelé výkony známych mien. Nechýba slovenský miláčik tribún Matej Babic 27. 9. 2025
Krasokorčuľovanie Rajičová na MS v Helsinkách postúpila do finále, bojuje aj o olympijskú miestenku Karol Chren 29. 3. 2017
Krasokorčuľovanie Sabovčík je po operácii. A dokonca už skočil aj prvý axel od Bratislavy Zuzana Gálisová 19. 5. 2016
Krasokorčuľovanie Papadakisová a Cizeron sú staronoví majstri sveta, Rajičová je vo finále Zuzana Gálisová 1. 4. 2016
Krasokorčuľovanie Rozdali posledné medaily na ME. Francúzi obhájili titul v pároch Zuzana Gálisová 30. 1. 2016
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend