Je koniec, legenda sa rozlúčila. Kvitová v poslednom zápase kariéry ledva uhrala gem TASR 25. 8. 2025
Videl zomrieť dvoch kolegov a povedal si dosť. Cyklistika čelí ďalšej tragédii aj obrovskému problému Peter Matis 24. 8. 2025
Úradujúca majsterka sveta v super-G ukončila kariéru: Najlepší čas na odchod je na vrchole TASR 8. 8. 2025
Éra legendárneho Modriča v Reale Madrid sa chýli ku koncu. Chorvát po sezóne opustí „biely balet“ TASR 22. 5. 2025
Španielsky majster sveta aj Európy ukončil kariéru. Pri futbale chce ostať aj naďalej TASR 2. 7. 2023
Zo vzťahu do vzťahu už nechoďte. Prezradíme vám, aká dlhá má byť pauza medzi partnermi Vladimíra Drábiková 5. 1. 2022
Covid-19 Nový Zéland oslavuje život bez COVIDu-19. Vysmiata premiérka, ľudia sa objímajú Ivan Čerňanský 9. 6. 2020
Osýpky Epidémia osýpok sa už v okrese Trebišov skončila, posledné prípady sú z marca Ivan Čerňanský 5. 5. 2019
Conor McGregor Šokujúca správa z MMA: Conor McGregor nečakane ukončil kariéru Róbert Ďurkáč 26. 3. 2019
Hokej Marián Hossa prehovoril o konci kariéry: Nemohol som sa dotknúť svojich detí Róbert Ďurkáč 21. 2. 2019
Futbal Wayne Rooney sa rozlúči s reprezentačným dresom. Vždy to bola pre mňa česť, hovorí Róbert Ďurkáč 14. 11. 2018
Futbal Koscielneho sklamal prístup trénera Deschampsa, preto ukončil reprezentačnú kariéru Róbert Ďurkáč 16. 10. 2018
Futbal Dlhoročná opora ruskej futbalovej reprezentácie ukončila v národnom tíme kariéru Róbert Ďurkáč 1. 10. 2018
Mario Mandžukič Jeden z hrdinov strieborného chorvátskeho tímu ukončil reprezentačnú kariéru Róbert Ďurkáč 14. 8. 2018
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend