Má zachrániť sen o majstrovstvách sveta. Česká futbalová reprezentácia má nového trénera Adam Kršiak 19. 12. 2025
VIDEO: Posledný tím tabuľky šokoval majstra. Slovan pochoval jeho odchovanec a hlási sa o Gól mesiaca TVNOVINY.sk 19. 12. 2025
Suslov: Viem, aký mám potenciál a ešte som ho zďaleka nenaplnil. Vystrájal som, ale dnes je zo mňa iný človek (exkluzívny rozhovor) Adam Dudiak 19. 12. 2025
Rozprávkové peniaze na stole a nešťastný otec. Weiss ml. ani dnes neľutuje prestup do Kataru Richard Jančiar 21. 11. 2025
Kosovo je tvrdé a nepríjemné. Musíme využiť výhodu domáceho prostredia, hovorí Calzona TASR 21. 11. 2025
Slovák stavil osem eur, oslavuje kráľovskú výhru. Šialený kurz trafil v posledný deň kvalifikácie Peter Matis 21. 11. 2025
Niké liga Cieľom je bojovať o trofeje. Košice predstavili nového športového riaditeľa TASR 21. 11. 2025
Futbal Prezidenta zavraždili, krajina je v rozklade. Smutný príbeh jedného z účastníkov majstrovstiev sveta Richard Jančiar 21. 11. 2025
Futbal Na Slovensko si veríme, hlási tréner Kosova. Prezident zväzu je ešte sebavedomejší Peter Matis 20. 11. 2025
Futbal Kosovo beriem, reagoval na žreb baráže Schranz. Škriniar však pred súperom varuje TASR 20. 11. 2025
Futbal VIDEO: Úspešní ste na základe posledného výsledku, na Slovensku panuje skepsa. Šance na postup sú však solídne Matej Babic 20. 11. 2025
Futbal Slovensko spoznalo súpera v baráži MS 2026. Premiérovo sa stretneme s nepríjemným balkánskym tímom Richard Jančiar 20. 11. 2025
Futbal Na Balkáne si želajú do baráže Slovákov. Bosniacky novinár pripomenul emotívnu spomienku zo Žiliny Richard Jančiar 20. 11. 2025
Exkluzívne Narodil sa na Ukrajine, má aj maďarský pas. Veľký talent oficiálne získal slovenské občianstvo Róbert Ďurkáč 20. 11. 2025
Futbal Slováci po kvalifikácii na MS poskočili v rebríčku FIFA. Taliani vypadli z top desiatky, líder sa nezmenil TASR 19. 11. 2025
Niké liga Športový riaditeľ a po novom aj tréner, Trnavu povedie Škrtel. Exreprezentant vysvetľuje zmeny v Spartaku Adam Dudiak 19. 11. 2025
Futbal Rakúšania sa prebojovali na MS po takmer troch dekádach. Kapitán chce deň postupu za štátny sviatok TASR 19. 11. 2025
Futbal Senzácia z Karibiku. Na majstrovstvách sveta sa predstaví ostrov so 150-tisíc obyvateľmi TASR 19. 11. 2025
Futbal Horiaci Kremeľ a nemilé odkazy Putinovi. Rusov pobúrilo dianie na zápase Ukrajiny Richard Jančiar 19. 11. 2025
Futbal Slovensko bude mať v baráži podstatnú výhodu. Poznáme možných súperov v boji o postup na MS Matej Babic 18. 11. 2025
Futbal Škótsko si v infarktovom závere vybojovalo postup na MS. Slovensko pri žrebe baráže definitívne v druhom koši TASR 18. 11. 2025
Ukrajinci zastavili auto, ktoré slovenská colnica bez problémov prepustila. Mala v ňom byť hromada drog
Slovenský vládny špeciál, ktorý doviezol premiéra Fica, skončil v Bruseli rozbitý. Nie je letuschopný
Megaškandál na internátoch: Zamestnanci Univerzity Komenského cez kameru špehovali študentky, ako sa vyzliekajú
Hanka (†18) ochorela a za deväť dní zomrela. Orgány sa jej náhle uzdravili, splnila sa tak jej posledná túžba
Desivá predpoveď: Je 99,9 % šanca, že ľudstvo bude vyhubené už počas nasledujúceho storočia, vypočítal vedec