Má zachrániť sen o majstrovstvách sveta. Česká futbalová reprezentácia má nového trénera Adam Kršiak 19. 12. 2025
VIDEO: Posledný tím tabuľky šokoval majstra. Slovan pochoval jeho odchovanec a hlási sa o Gól mesiaca TVNOVINY.sk 19. 12. 2025
Suslov: Viem, aký mám potenciál a ešte som ho zďaleka nenaplnil. Vystrájal som, ale dnes je zo mňa iný človek (exkluzívny rozhovor) Adam Dudiak 19. 12. 2025
U bývalého hráča Chelsea sa objavili náhle problémy so srdcom. Oscara po čase prepustili z nemocnice TASR 17. 11. 2025
Portugalsko zdemolovalo Arménsko a postúpilo na MS. Nóri si zahrajú na šampionáte po 28 rokoch TASR 16. 11. 2025
Slováci už na prvý triumf v kvalifikácii nemyslia. Očakávajú iný zápas, no sú odhodlaní uspieť TASR 16. 11. 2025
Futbal Nemecko je pred rozhodujúcim duelom sebavedomé. Tréner očakáva návrat dvojice opôr a volá po zmene prístupu TASR 16. 11. 2025
Niké liga Vyčítajú mu viacero vecí. Marek Sapara sa vyjadril k okolnostiam svojho konca v Košiciach Matej Babic 16. 11. 2025
Futbal Slováci proti Nemecku nemajú čo stratiť. Tréner Calzona pripomenul predošlé duely proti velikánom TASR 16. 11. 2025
Futbal Sklamanie Belgičanov za Uralom, letenky do Severnej Ameriky na MS zatiaľ nevybojovali TASR 15. 11. 2025
Futbal VIDEO: Slovan opäť v pohári prehrával proti outsiderovi, Nitra vytrápila prvoligovú Podbrezovú TASR 15. 11. 2025
Futbal Tréner Severných Írov sa obul do Slovákov. Bobčekov gól vraj nemal platiť, Calzona ho sklamal Peter Matis 15. 11. 2025
Futbal Pred zápasom o postup na MS v Nemecku posilní Slovensko ďalší žolík z poľskej ligy TASR 15. 11. 2025
Futbal Calzona po Severných Íroch: Bobček ho neprekvapil. Ak by sme hrali ako súper, tak podá demisiu TASR 15. 11. 2025
Futbal V Severnom Írsku píšu o agónii v Košiciach. Napriek prehre však otvárajú šampanské Peter Matis 15. 11. 2025
Exkluzívne Reprezentácia? Faško by bol rovnako dobrý hocikde. A Kopásek má ešte lepšiu formu ako na Eure, odkazuje tréner Žiliny Adam Dudiak 15. 11. 2025
Futbal Vyjadrenia po eufórii v Košiciach: Baráž nám vybavil super chlapec. Koľko Bobček prispeje do kasy? Peter Matis 14. 11. 2025
Futbal Slovensko má nového hrdinu. Debutant v nadstavení čaroval, šance na majstrovstvá sveta sa zvýšili Peter Matis 14. 11. 2025
Futbal Samovraždu mal už naplánovanú, ale nakoniec si to rozmyslel. Legenda Sparty si prešla peklom, poučil sa vo väzení Richard Jančiar 14. 11. 2025
Niké liga Fanúšikovia Slovana opäť tvrdo reagujú na situáciu v klube. Najväčšiu kritiku si odniesol tréner Weiss Richard Jančiar 14. 11. 2025
Futbal Nervózny duel Európskej Ligy má dohru. Plzeň aj Fenerbahce spoznali tresty, horšie obišli Turci TASR 14. 11. 2025
Ukrajinci zastavili auto, ktoré slovenská colnica bez problémov prepustila. Mala v ňom byť hromada drog
Slovenský vládny špeciál, ktorý doviezol premiéra Fica, skončil v Bruseli rozbitý. Nie je letuschopný
Megaškandál na internátoch: Zamestnanci Univerzity Komenského cez kameru špehovali študentky, ako sa vyzliekajú
Hanka (†18) ochorela a za deväť dní zomrela. Orgány sa jej náhle uzdravili, splnila sa tak jej posledná túžba
Desivá predpoveď: Je 99,9 % šanca, že ľudstvo bude vyhubené už počas nasledujúceho storočia, vypočítal vedec