VIDEO: V špeciálnej epizóde relácie Bavme sa o lige sme privítali viacero zaujímavých hostí Matej Babic 21. 12. 2025
Haaland prekonal strelecký zápis C. Ronalda v omnoho kratšom čase. Nór režíroval triumf Manchestru City TASR 20. 12. 2025
Real Madrid sa triumfom priblížil k vedúcej Barcelone. Kylian Mbappé vyrovnal rekord C. Ronalda TASR 20. 12. 2025
Serie A: Zo súboja dvoch slávnych talianskych značiek vyšiel víťazne Juventus. Lazio skórovať nadokázalo TASR 20. 12. 2025
Predkladáme reálne fakty. SFZ k vyjadreniam Huliaka vydal oficiálne stanovisko Richard Jančiar 10. 11. 2025
Lionel Messi sa chce vrátiť do Barcelony, aby sa rozlúčil: Miesto, kde som bol nesmierne šťastný TASR 10. 11. 2025
Napätie medzi klubom a fanúšikmi je evidentné. Priaznivci reagujú na slová trénera Weissa Matej Babic 10. 11. 2025
Niké liga VIDEO: Prešov prekvapil ďalšieho favorita, fanúšikovia Slovana sú nespokojní. Aj to boli témy magazínu Góóól! Matej Babic 10. 11. 2025
Futbal Barcelonu potiahol hetrik Lewandowskeho, Real sa nezmohol ani na gól. Valjent ubránil tesnú výhru TASR 9. 11. 2025
Futbal VIDEO: Greif čelil hviezdam PSG, pri víťaznom góle nemal šancu. Sauerove Toulouse zachránilo bod TASR 9. 11. 2025
Niké liga Vzbura fanúšikov Slovana, tvrdé slová vedeniu i lavičke. Nepokľaknem pred nimi, nebudem ich prosiť, krútil hlavou Weiss Pavol Borkovič 9. 11. 2025
Futbal VIDEO: Haraslín sa vrátil do zostavy a podpísal sa pod všetky góly Sparty. Prestrelka Slavie s Plzňou TASR 9. 11. 2025
Niké liga VIDEO: Tatran Aréna žiarila aj dymila. Prešov po fantastickom závere polčasu skolil ďalšieho favorita Adam Dudiak 9. 11. 2025
Futbal Guardiolu jeho tisíci zápas rozjasal. Liverpool vyfasoval v Manchestri trojku, City poskočilo na druhú priečku TASR 9. 11. 2025
Futbal Slovákom fandia aj v Nemecku. Vavro: Pobijeme sa o priamy postup na MS, všetko máme vo vlastných rukách TASR 9. 11. 2025
Futbal Bologna zarmútila majstra. Lobotkov Neapol prehral tretí raz v rade a prišiel o pozíciu lídra TASR 9. 11. 2025
Niké liga VIDEO: Opäť dvoma gólmi Šporara, opäť natesno. Slovan zdolal Komárno, čaroval nový brankár Adam Dudiak 9. 11. 2025
Futbal Vyrástol tak, až o ňom snívajú top kluby. Mladý Slovák v Poľsku kraľuje strelcom a posiela odkaz Calzonovi Adam Dudiak 9. 11. 2025
Futbal VIDEO: Šialené osemfinále, v hlavnej úlohe Rusnák. Slovák bol pri troch góloch, no na postup to nestačilo TASR 9. 11. 2025
Futbal Weiss: Nie, aj keby mi dal Ivan na stôl hocičo. Ľudia na mňa stále kričia, že som autobusár. Ale z peňazí mi nikdy nešibalo Adam Dudiak 9. 11. 2025
Futbal Zmení sa pozícia Davida Strelca? Vedenie Middlesbrough dalo zelenú ráznej zmene TASR 8. 11. 2025
Futbal Atlético naháňa gigantov. Hancko ubránil ďalšie víťazstvo, patril k najlepším na trávniku TASR 8. 11. 2025
Futbal Dúbravka robil, čo mohol, prehre v Londýne nezabránil. Súboj Manchestru s Tottenhamom mal šialený záver TASR 8. 11. 2025
Zásterka vpádu do ďalšej európskej krajiny? Ruský dokument znie desivo povedome, používa jazyk ako pred útokom na Kyjev
Zásterka vpádu do ďalšej európskej krajiny? Ruský dokument znie desivo povedome, používa jazyk ako pred útokom na Kyjev
Slovenský vládny špeciál, ktorý doviezol premiéra Fica, skončil v Bruseli rozbitý. Nie je letuschopný
Hanka (†18) ochorela a za deväť dní zomrela. Orgány sa jej náhle uzdravili, splnila sa tak jej posledná túžba
Megaškandál na internátoch: Zamestnanci Univerzity Komenského cez kameru špehovali študentky, ako sa vyzliekajú
Desivá predpoveď: Je 99,9 % šanca, že ľudstvo bude vyhubené už počas nasledujúceho storočia, vypočítal vedec