Neúspech Talianska v baráži má následky. Šéf tamojšieho futbalu rezignoval na svoju funkciu TASR 2. 4. 2026
V najväčšom českom korupčnom škandále je aj slovenská stopa. Exrozhodca mal ovplyvňovať zápasy TASR 2. 4. 2026
Mal Calzona zakázané dať hrať Lea Sauera? Otec mladíka to celé vysvetlil a uviedol detaily zranenia Róbert Ďurkáč 2. 4. 2026
Mal by Calzona pokračovať? Karhan, Šesták a Borbély sa v názoroch rozchádzajú (anketa) Richard Jančiar 2. 4. 2026
Keď sa dozvedel krutú diagnózu, pri synovi sa rozplakal. Reprezentant chce bojovať aj pre neho (rozhovor) Róbert Ďurkáč 18. 3. 2026
VIDEO: Zázrak v Manchestri sa nekonal, Real Madrid vyhral aj v odvete. Arsenal postúpil po krásnych góloch TASR 17. 3. 2026
Futbal Prešov neudržal sľubné vedenie, Košice zabrali v závere. Pohárové semifinále zostáva otvorené TASR 17. 3. 2026
Kríza na Blízkom východe Mexiko podáva Iránu pomocnú ruku. Je ochotné hostiť ich zápasy v prípade pokračovania konfliktu TASR 17. 3. 2026
Futbal Legendárny Michael Ballack prvýkrát prehovoril o smrti syna: Každý sa s tým vyrovnáva inak, príliš ma to zasahuje Matej Babic 17. 3. 2026
Bavme sa o lige VIDEO: Tematické kolo v Niké lige prinieslo remízy aj prekvapenia. Bavme sa o lige opäť na TN live Matej Babic 17. 3. 2026
Futbal Konflikt na Blízkom východe ovplyvňuje aj program MS. Irán požiadal o presunutie zápasov TASR 17. 3. 2026
Futbal Škriniar zarobí zo Slovákov jednoznačne najviac. Poznáme platy našich futbalistov Matej Babic 17. 3. 2026
Futbal Premier League: Brentford neudržal sľubný náskok a proti poslednému tímu sa musel uspokojiť s bodom Matej Babic 16. 3. 2026
Futbal Bayern musí riešiť bizarnú situáciu v bránke. Šancu v Lige majstrov môže dostať len 16-ročný mladík Matej Babic 16. 3. 2026
Niké liga VIDEO: Žilina zamotala boj o titul, Skalica si opäť pohoršila. Aj to boli témy magazínu Góóól! Richard Jančiar 16. 3. 2026
Futbal Haraslín naznačil, že potrebuje striedať. Pozvánku do repre si pýta stopér z Plzne, ktorý vie strieľať góly TASR 15. 3. 2026
Niké liga Weiss po prehre v šlágri: Bol by som zlý tréner, keby som povedal, že som to čakal TASR 15. 3. 2026
Futbal Prvý krok za záchranou? Tottenham gólom v samom závere obral o body Liverpool. Míľnik Fernandesa TASR 15. 3. 2026
Futbal VIDEO: Víťazný zásah v 99. minúte. Mário Sauer svojím premiérovým gólom rozhodol prestrelku TASR 15. 3. 2026
Niké liga VIDEO: Bezzubý majster padol po góle najlepšieho strelca. Žilina dobyla Tehelné pole a poriadne zamotala tabuľku TASR 15. 3. 2026
Futbal Barcelona zdemolovala Sevillu, hetrik Raphinhu. Valjent sa s Malorkou dočkal víťazstva TASR 15. 3. 2026
Futbal Filmovanie ho vyšlo draho, Obert pri prehre Cagliari videl červenú kartu. Suslovovi sa kopia záchranárske práce TASR 15. 3. 2026
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.