Rehák Štefečeková si z ME odnáša striebro. Slovenkám ušla v tímovej súťaži tesne tretia priečka TASR 3. 8. 2025
Slovenská športová legenda má za sebou veľký deň. S partnerom si vo Voderadoch povedali áno TV Markíza 26. 10. 2024
Rehák Štefečeková: Myslela som si, že som vyhrala, ale musela som trafiť ešte terč Zuzana Gálisová 29. 7. 2021
Neuveriteľná dráma na strelnici v Tokiu. Dvojica Čechov si to v rozstrele rozdala o zlato Róbert Ďurkáč 29. 7. 2021
OH 2020 Rehák Štefečeková získala zlatú medailu v Tokiu, pred finále vytvorila svetový rekord Zuzana Gálisová 29. 7. 2021
OH 2020 Trapisti na prahu finále, Rehák Štefečeková má na dosah svetový rekord Katarína Ács 28. 7. 2021
OH 2020 Slovák Jány postúpil do finále v športovej streľbe. Zabojuje o medailu Katarína Kiššová 25. 7. 2021
Exkluzívne Špotáková o Rehák Štefečekovej: V Tokiu budeme súperky, ale nepodkopávame si nohy pre body Zuzana Gálisová 18. 7. 2021
OH 2020 Rehák Štefečeková: Mám dve tváre. Synom pri odchode dám pusu ako mama, potom sa mením na športovkyňu Zuzana Gálisová 17. 7. 2021
športová streľba ME v športovej streľbe: Slováci získali zlaté medaily v trape družstiev Karol Chren 4. 6. 2021
Zuzana Rehák-Štefečeková Rehák Štefečeková s Vargom to dokázali! Pre Slovensko vybojovali na MS zlato v mix trape Karol Chren 7. 9. 2018
športová streľba Rehák-Štefečeková sa druhýkrát v kariére stala majsterkou sveta v trape Karol Chren 6. 9. 2018
športová streľba Slovensko má druhú medailu z MS v streľbe, Demjén-Pešková získala bronz Karol Chren 5. 9. 2018
športová streľba Varga sa stal vicemajstrom sveta v trape, vystrieľal si tak miestenku na OH v Tokiu Karol Chren 3. 9. 2018
športová streľba Slovenské reprezentantky v športovej streľbe vybojovali na ME zlato! Róbert Ďurkáč 11. 8. 2018
športová streľba Slovensko vďaka skvelej Bartekovej získalo na ME v streľbe zlato Róbert Ďurkáč 10. 8. 2018
Odišli a teraz sa vracajú. Rastie počet zamestnancov, ktorí opäť nastupujú do svojich predošlých zamestnaní
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)