Rozprávkové peniaze na stole a nešťastný otec. Weiss ml. ani dnes neľutuje prestup do Kataru Richard Jančiar 21. 11. 2025
Vzbura fanúšikov Slovana, tvrdé slová vedeniu i lavičke. Nepokľaknem pred nimi, nebudem ich prosiť, krútil hlavou Weiss Pavol Borkovič 9. 11. 2025
Weiss: Nie, aj keby mi dal Ivan na stôl hocičo. Ľudia na mňa stále kričia, že som autobusár. Ale z peňazí mi nikdy nešibalo Adam Dudiak 9. 11. 2025
VIDEO: Urážky z tribúny nenechal len tak. Vladimír Weiss ml. sa dostal do konfliktu s fanúšikom Matej Babic 1. 9. 2025
Spoznali sme najlepšieho hráča Fortuna ligy za rok 2022. Zverejnili aj nominácie na celkového Futbalistu roka TASR 8. 3. 2023
Weiss pred ME: Uvidíme, či ma tréner povolá, jeho rozhodnutie budem rešpektovať Róbert Ďurkáč 12. 5. 2021
Weiss a Hubočan sa vracajú do reprezentačného tímu, Škrtel je medzi náhradníkmi Michal Lukačovič 3. 11. 2020
Futbal Futbalista Slovana mal mať pozitívny test na COVID-19. Nastúpia belasí v Lige majstrov? Róbert Ďurkáč 17. 8. 2020
Futbal Čerstvý slovanista Weiss musí ísť na operáciu. Po návrate chce byť kapitánom Karol Chren 27. 2. 2020
Futbal Uvidíme ešte Vlada Weissa v reprezentácii? Kouč Pavel Hapal naznačil viac Róbert Ďurkáč 5. 11. 2019
Futbal Na Weissov údajný koniec v reprezentácii už zareagoval aj kouč Pavel Hapal Katarína Ács 21. 11. 2018
Futbal Posledný do partie: Na odchod Jána Kozáka zareagoval už aj Vladimír Weiss Michal Lukačovič 20. 10. 2018
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend