Situácia medzi bojovníkmi sa vyostruje. Vémola reagoval na slová Végha a určil podmienky štvrtého zápasu Richard Jančiar 2. 7. 2025
Bil sa so zlomenou rukou. Attila by ma musel zabiť, aby vyhral. Je čas na „smažák“, vravel federálny šampión Adam Dudiak 15. 6. 2025
Päť kôl veľkolepej bitky. Vémola zdolal Végha na body a je federálnym kráľom MMA TVNOVINY.sk 15. 6. 2025
Végh odmieta vinu a ostro reaguje na kritiku od Vémolu: Nech sa pozerá na seba Richard Jančiar 3. 4. 2025
Vémola napriek prehre zinkasoval poriadny balík. Prečo zlyhal? Jeho tréner v tom má jasno Karol Chren 13. 11. 2019
Karlos Vémola Karlos Vémola vyzýva na odvetu na Slovensku: Stanem sa Attilovou nočnou morou Róbert Ďurkáč 11. 11. 2019
Karlos Vémola Vémolovi sa po zápase hovorilo veľmi ťažko: Môj sen sa zrútil, všetko je preč Michal Lukačovič 10. 11. 2019
Karlos Vémola Zápas storočia sa stane realitou. Oznámili termín aj miesto súboja Végh vs Vémola Karol Chren 16. 5. 2019
Atila Végh Zápas storočia sa stane realitou: Vémola prestúpil do Oktagonu, aby vyzval Végha Karol Chren 12. 2. 2019
UFC MMA šampión Vémola: Végh sa bojí, že príde o auru. Som československá jednotka Karol Chren 27. 11. 2018
Mimoriadna udalosť na železnici: Po odstránení bezpečnostnej hrozby obnovili dopravu cez stanicu Poprad-Tatry
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)