VIDEO: Po trápení u piatoligistu to v Slovane vrelo. Mak a Kitka si nebrali servítky pred ústa Andrej Zvolenský 10. 9. 2025
VIDEO: Po návrate zažil rozprávkovú sezónu. Róbert Mak verí, že Slovan môže siahať ešte vyššie (rozhovor) Richard Jančiar 17. 7. 2025
Zavolal by Calzonovi? Mak exkluzívne: V repre som ešte neskončil. Nikdy neviete, kto sa raz objaví v Slovane (rozhovor) Adam Dudiak 9. 6. 2025
Mak: Z toho, čo som odkázal Calzonovi, neľutujem ani slovo. S reprezentáciou som ešte neskončil Adam Dudiak 20. 2. 2025
Tvrdé tresty pre PAOK: Makov šéf dostal za zbraň na ihrisku dištanc, pykať bude aj Micheľ Karol Chren 29. 3. 2018
VIDEO: Divoký záver zápasu. Prezident PAOK po neuznanom góle vybehol na trávnik s pištolou Karol Chren 12. 3. 2018
Róbert Mak, ktorý dostal v kľúčovom zápase červenú kartu: "Nešiel som do súboja simulovať" Ivan Čerňanský 6. 10. 2017
Futbal Plzeň aj Makov Solún spoznali súperov v play off o skupinovú fázu Európskej ligy Karol Chren 4. 8. 2017
Futbal Bakoš zariadil remízu Plzne s AS Rím, Manchester nestačil na Feyenoord, obrat Zenitu v Izraeli Karol Chren 15. 9. 2016
Futbal Mak už pozná svoje číslo v Zenite Petrohrad, na debut si zrejme bude musieť počkať Róbert Ďurkáč 27. 7. 2016
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)