Na olympiáde si užijú „chatovicu“. Športovci sa v Taliansku môžu tešiť na výnimočnú udalosť TASR 15. 12. 2025
Lotyši našich v generálke na OH preverili. Slovensko vyhralo po predĺžení a obhájilo trofej TASR 12. 12. 2025
VIDEO: Ako to vyzerá s príchodom hráčov z NHL? Na TN live sme rozoberali aj olympijskú nomináciu Slovenska Marián Červenka 12. 12. 2025
VIDEO: Slovenskí športovci predstavili novú kolekciu pre ZOH 2026. Je inšpirovaná legendou Adam Kršiak 11. 12. 2025
Barbora Mokošová: Aj keď nie sme z najsilnejšej gymnastickej krajiny, viem sa zamotať medzi hviezdy Zuzana Gálisová 12. 7. 2021
Denisa Baránková: Lukostreľba je pre mňa ideálny šport, našla som sa v ňom a baví ma Zuzana Gálisová 10. 7. 2021
Klaustrofobická olympiáda v Tokiu: Japonci ukázali, ako budú športovci izolovaní od sveta Jana Habarová 21. 6. 2021
OH 2020 VIDEO: Motív oblečenia našich olympionikov do Tokia je známy. Nesie odkaz na OH 1964 Róbert Ďurkáč 2. 6. 2021
Olympijské hry Japonci otvorili prvé dve hromadné očkovacie centrá, iba dva mesiace pred olympiádou Jana Habarová 24. 5. 2021
Olympijské hry V Japonsku spisujú petíciu proti olympiáde, Tóth sa na ňu poctivo pripravuje Zuzana Gálisová 7. 5. 2021
Olympijské hry Na olympiáde v Paríži nebude disciplína, v ktorej získal Tóth v Riu zlato Zuzana Gálisová 7. 12. 2020
OH 2020 Tóth nebude obhajovať zlato z Ria v Tokiu, zmenili miesto jeho preteku Zuzana Gálisová 1. 11. 2019
Olympijské hry Beňuš víťazom SP v C1: "Doležitá je olympijská kvalifikácia" Zuzana Gálisová 7. 9. 2019
BB Olympiáda mladých športových talentov patrí Banskej Bystrici. Bude sa stavať a modernizovať Zuzana Žigová 6. 5. 2019
Hokej Hráči z NHL na olympiáde? Svoj názor predostrela legenda Wayne Gretzky Róbert Ďurkáč 13. 9. 2018
Olympijské hry Nemáme na ňu peniaze a ľudia ju nechcú. Andrej Danko však sníva o olympiáde na Slovensku patrik galajda 26. 2. 2018
Olympijské hry Severná Kórea vyšle na zimnú olympiádu delegáciu na vysokej úrovni Katarína Ács 9. 1. 2018
Rusko Putin sa vyjadril k rozhodnutiu MOV. Ruským športovcom brániť v účasti nebude Zuzana Gálisová 6. 12. 2017
Z priemerného tímu som sa dostal do repre, ale ľuďom to nestačilo. Nie som hviezda, chcem byť len vzor pre svoje deti (rozhovor)
Slovenský vládny špeciál, ktorý doviezol premiéra Fica, skončil v Bruseli rozbitý. Nie je letuschopný
Hanka (†18) ochorela a za deväť dní zomrela. Orgány sa jej náhle uzdravili, splnila sa tak jej posledná túžba
Megaškandál na internátoch: Zamestnanci Univerzity Komenského cez kameru špehovali študentky, ako sa vyzliekajú
Hanka (†18) ochorela a za deväť dní zomrela. Orgány sa jej náhle uzdravili, splnila sa tak jej posledná túžba
Desivá predpoveď: Je 99,9 % šanca, že ľudstvo bude vyhubené už počas nasledujúceho storočia, vypočítal vedec