Cibulkovej návšteva u prezidenta vzbudila vášne. Jej otec spustil tvrdé slová na súčasnú vládu Richard Jančiar 23. 12. 2025
Po Federerovi sa rozlúči ďalšia švajčiarska ikona: Je čas napísať záverečnú kapitolu TASR 19. 12. 2025
Najlepšie zarábajúcou športovkyňou roka je hviezdna americká tenistka. Od mužských kolegov má však stále ďaleko TASR 17. 12. 2025
Djokovič šokoval tvrdením, že sa ho v Austrálii pokúsili otráviť. Priznal, že má traumu z návratu do krajiny TASR 9. 1. 2025
Jej kariéru sprevádzajú komplikácie. Tenistka so slovenskými koreňmi urobila rázne rozhodnutie Matej Babic 9. 1. 2025
Lukáš Klein pozná súpera v 1. kole Australian Open. Slovenský tenista vyzve svetovú dvadsaťdvojku TASR 9. 1. 2025
Tenis Hral som golf, myslel som, že si chce pokecať. Murray spomína, ako sa zrodila spolupráca s Djokovičom TASR 9. 1. 2025
Šport Šesť žien a štyria muži. Toto je desať najlepších slovenských športovcov za rok 2024 TASR 8. 1. 2025
Tenis Obaja kapitáni tenisových reprezentácií Slovenska ostávajú na svojich miestach aj v roku 2025 TASR 2. 1. 2025
Tenis Djokovič ešte na koniec kariéry nemyslí. Srb má pred novou sezónou smelé ambície TASR 29. 12. 2024
Tenis Naša tenistka Anna Karolína Schmiedlová postúpila do finále kvalifikácie na turnaji WTA v Brisbane TASR 27. 12. 2024
Exkluzívne Hantuchová má po tenise ďalšiu skvelú kariéru: Som prekvapená, kam som to ako Slovenka dotiahla (rozhovor) Jana Hospodárová 26. 12. 2024
Šport Jeden spravil z eura 137-tisíc, druhý uspel so šialeným kurzom. Slovákom tento rok vyšli neuveriteľné tipy Peter Matis 21. 12. 2024
Tenis Dejisko 1. kola kvalfikácie Davis Cupu je známe. Slováci zabojujú o postup v Osijeku TASR 19. 12. 2024
Tenis Bez slov zostalo publikum aj moderátor. Najlepšia slovenská tenistka venovala rodičom nelichotivé slová Richard Jančiar 15. 12. 2024
Tenis Na kurte trávila aj tucet hodín denne, dnes zarába mikrofónom. Hantuchovú uviedli do siene slávy Klaudia Kristiníková 13. 12. 2024
Tenis Renáta Jamrichová po deviatich rokoch mení trénera. Prichádza bývalý kouč Hantuchovej či Cibulkovej TASR 12. 12. 2024
Tenis Slovenské tenistky zaknihovali obrovský úspech. Moška hovorí o jednom z najlepších rokov v ére samostatnosti TASR 11. 12. 2024
Tenis Hviezdna ukrajinská tenistka sa objavila priamo na fronte. Zorganizovala aj turnaj na podporu mládeže Matej Babic 10. 12. 2024
Tenis Rebecca Šramková môže získať ocenenie od fanúšikov. V minulosti sa tejto pocty dočkala iná Slovenka TASR 10. 12. 2024
„Stromy lámalo pred mojimi očami, zničili vlek.“ Smršť sa prehnala lyžiarskym strediskom pri Poprade (VIDEO)
Mimoriadna udalosť na železnici v Tatrách. Vlak vyštartoval skôr, katastrofe len tesne zabránil výpravca
Mimoriadna udalosť na železnici v Tatrách. Vlak vyštartoval skôr, katastrofe len tesne zabránil výpravca