Arsenal zaváhal, City to dokonale využilo. Dúbravka čelil ex-zamestnávateľovi, prehre nezabránil TASR 6. 12. 2025
City naďalej v hre o titul, absolútnym hrdinom soboty Foden. Tottenham doma prehral TASR 29. 11. 2025
Guardiolu jeho tisíci zápas rozjasal. Liverpool vyfasoval v Manchestri trojku, City poskočilo na druhú priečku TASR 9. 11. 2025
Vo svojej kariére získal takmer všetko, čo mohol. Pepa Guardiolu čaká v ligovom šlágri jubilejný zápas TASR 7. 11. 2025
Futbal Guardiola po divokej prestrelke chválil Monaco: Dlho som nevidel také mužstvo Karol Chren 22. 2. 2017
Futbal V utorok nás čakajú ďalšie dva zápasy LM, ManCity doma hostí AS Monaco Róbert Ďurkáč 21. 2. 2017
Futbal Syn Waynea Rooneyho trénuje v akadémii, paradoxne nejde o klub jeho otca Róbert Ďurkáč 16. 12. 2016
Futbal Hviezdny agent sa obul do Guardiolu: "Aj môj starý otec by s Bayernom vyhral ligu!" Karol Chren 21. 9. 2016
Futbal Manchester City posilňuje obranu. Stones prichádza z Evertonu za takmer 60 miliónov Zuzana Gálisová 9. 8. 2016
Futbal Guardiola robí v Manchestri poriadky: Zakázal pizzu a vylúčil hráčov s nadváhou Karol Chren 27. 7. 2016
Tréner si kvôli nemu kreslil mapu, jazdí na starej Fabii a spáva v stane. Keby nebol Slovák, hrá v najlepšej lige
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend