VIDEO: Haraslín sa na víkendovú mizériu viac nemohol pozerať. Kapitán Sparty v šatni vybuchol, všetci boli v pozore Richard Jančiar 4. 12. 2025
Haraslín sa v nedeľu blysol gólom. Jeho Sparta Praha však zažila doma mizerný večer TASR 30. 11. 2025
Haraslín sa vracia do výbornej formy. Na tému baráže sa už podpichuje so spoluhráčom TASR 23. 11. 2025
Pred kľúčovým dvojzápasom kvalifikácie Slovensko hlási návrat opôr. Dvaja ofenzívni ťahúni sú po zranení TASR 11. 11. 2025
VIDEO: Haraslín sa vrátil do zostavy a podpísal sa pod všetky góly Sparty. Prestrelka Slavie s Plzňou TASR 9. 11. 2025
Futbal Haraslín na Tehelnom poli možno inokedy. Záujem Slovana mu pomohol k lepšej zmluve Richard Jančiar 9. 9. 2025
Futbal Zlé správy pre reprezentáciu. Haraslín pre zranenie nezasiahne do úvodných kvalifikačných duelov TASR 1. 9. 2025
Futbal Haraslínova Sparta cez Guľovu Rigu do KL. Český veľkoklub udržal tesný náskok TASR 27. 8. 2025
Futbal S kapitánskou páskou doviedol tím až do play-off. Haraslín na prahu pohárovej Európy TASR 14. 8. 2025
Futbal V Česku rozhodovali Slováci. Letenay aj Haraslín prisúdili svojim tímom tri body TASR 27. 7. 2025
Futbal Kmotrík sníva o jeho príchode. Haraslín nevylúčil návrat na Tehelné pole Richard Jančiar 3. 6. 2025
Futbal Slováci v prípravnom dvojzápase bez dvojice opôr. Lobotku a Haraslína sužujú zdravotné problémy TASR 3. 6. 2025
Futbal V súboji Slovákov o Český pohár Haraslín so Spartou padli. Raduje sa iný futbalista spod Tatier TASR 14. 5. 2025
Futbal VIDEO: Slováci v Česku režisérmi. Nebyla víťazným gólom ukázal pred domácimi ME formu, skóroval aj Haraslín TASR 4. 5. 2025
Exkluzívne Ja a najlepší? Som len chlapec z Lamača. Haraslín exkluzívne aj o Slovane, budúcnosti či prestupe, ktorý nebol ďaleko (rozhovor) Adam Dudiak 15. 4. 2025
Futbal Haraslín dominoval, asistoval, neuznali mu gól. Sparta má istú skupinu o titul, Budějovice na výhru stále čakajú TASR 13. 4. 2025
Futbal VIDEO: Haraslín si elegantne poradil s dvomi protihráčmi a nekompromisne skóroval. Sparte to však nestačilo TASR 30. 3. 2025
Futbal VIDEO: Bomba k tyči a Sparta mohla oslavovať. Haraslín gólom v pražskom derby zamotal boj o titul TASR 8. 3. 2025
Tréner si kvôli nemu kreslil mapu, jazdí na starej Fabii a spáva v stane. Keby nebol Slovák, hrá v najlepšej lige
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend