Tarkovič sa vrátil k slovenskému futbalu. Bývalý reprezentačný kouč sa stal staronovým technickým riaditeľom SFZ TASR 2. 9. 2025
Nedávno trénoval Slovensko, čelil častej kritike. Teraz možno povedie jednu z najväčších krajín sveta Peter Matis 26. 7. 2025
Jeho neúčasť v repre bola roky záhadou: Dával som góly a musel počúvať, že Slovensko nemá koho zavolať Adam Dudiak 23. 4. 2025
Štefan Tarkovič po kritike chcel odísť zo Slovenska: V Ázii som zažil veci, ktoré ma šokovali (rozhovor) Róbert Ďurkáč 31. 7. 2024
Tréner reprezentácie Tarkovič verí v úspech: Toto mužstvo má dušu a charakter Róbert Ďurkáč 23. 3. 2021
Reprezentačný kouč Tarkovič: Čaká nás najťažší rok v histórii, musel som urobiť ťažké rozhodnutie Karol Chren 24. 2. 2021
Futbal Tarkovič povedie reprezentáciu minimálne rok, zväz môže využiť opciu Róbert Ďurkáč 1. 12. 2020
Futbal Nástupcom Hapala na poste trénera futbalovej reprezentácie sa stal Tarkovič Karol Chren 20. 10. 2020
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)