Filmovanie ho vyšlo draho, Obert pri prehre Cagliari videl červenú kartu. Suslovovi sa kopia záchranárske práce TASR 15. 3. 2026
San Siro vo vare, milánske derby ovládlo AC a skresalo manko. Suslov si po zranení zvyká na väčšiu minutáž TASR 8. 3. 2026
Suslov: Viem, aký mám potenciál a ešte som ho zďaleka nenaplnil. Vystrájal som, ale dnes je zo mňa iný človek (exkluzívny rozhovor) Adam Dudiak 19. 12. 2025
Suslov bol blízko k Slovanu. Jeho agent prezradil štyri kluby, ktoré mali najväčší záujem (rozhovor) Róbert Ďurkáč 2. 9. 2023
Futbal Mohol byť Neapol, bude Slovan? Suslova v Holandsku druhýkrát vyradili z kádra. Weiss: Riešime to Adam Dudiak 30. 8. 2023
Futbal Tréner Weiss sľubuje proti Haife odvážnu hru. Potvrdil, že sa zamerali na ďalšie zvučné ofenzívne meno TASR 8. 8. 2023
Futbal Tomáš Suslov sa po vyradení z kempu vrátil do tímu. S trénerom absolvoval rozhovor TASR 19. 7. 2023
Futbal Tomáš Suslov musel pre porušenie disciplíny predčasne opustiť kemp Groningenu TASR 17. 7. 2023
Futbal Lobotka je extratrieda, no som stále pripravený, vraví srdciar Hrošovský. Suslov o budúcnosti hovoriť nechcel Miroslav Špaček 14. 6. 2023
Futbal Suslov podáva v klube kvalitné výkony. V reprezentácii čaká na výraznejšiu príležitosť Matej Babic 9. 11. 2021
Futbal VIDEO: Tomáš Suslov sa v Holandsku blysol parádnym gólom do siete Heerenveenu Karol Chren 21. 2. 2021
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.
VIDEO: Štart k Mesiacu sa podaril. Astronauti sa vydali na veľkolepé dobrodružstvo, ktoré sleduje celý svet
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.