Najhoršie obavy sa naplnili. Švajčiarska hviezda si vážne zranila koleno, čaká ju operácia TASR 27. 11. 2025
Skončí sa jeden z najväčších príbehov sezóny predčasne? Švajčiarska hviezda nepríjemne spadla TASR 21. 11. 2025
Stále má najvyššie ambície. Lara Gutová-Behramiová prezradila, čo jej prekáža na novej generácii pretekárok Matej Babic 28. 10. 2025
Hviezdu lyžovania čaká rozlúčková sezóna: Prekročila som všetky hranice, ktoré som chcela dosiahnuť Matej Babic 2. 10. 2025
Beaver Creek tento rok bez Vlhovej či Shiffrinovej. Zjazd ovládla Hütterová, Rastová drží celkové poradie TASR 14. 12. 2024
Vlhovej konkurentka sa poriadne pustila do organizátorov: Musíte byť blázon, aby ste povolili takéto preteky TASR 4. 12. 2023
Lyžovanie Gutová-Behramiová má koronavírus. Konkurentka Vlhovej vynechá najmenej dvoje preteky Karol Chren 17. 12. 2021
Lyžovanie Vlhová má na dosah veľký glóbus. Čo sa musí stať, aby sa jej to podarilo? Karol Chren 8. 3. 2021
Tréner si kvôli nemu kreslil mapu, jazdí na starej Fabii a spáva v stane. Keby nebol Slovák, hrá v najlepšej lige
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend