Uverila, že má na sebe kliatbu. Shiffrinová si pred najdôležitejšou jazdou sezóny pripúšťala aj to najhoršie Richard Jančiar 1. 4. 2026
Hororový pád švajčiarskej hviezdy mohol mať drastické následky. Michelle Gisinová sa tesne vyhla ochrnutiu Matej Babic 30. 3. 2026
Bola som svetovou jednotkou, teraz som na vozíku. Vonnová: Neviem, ako budem žiť o dva roky Peter Matis 28. 3. 2026
Fenomenálnu sezónu zakončila ziskom veľkého glóbusu. Mikaela Shiffrinová zvádzala boj do posledného kola TASR 25. 3. 2026
Spomienka, ktorá prevyšuje všetky medaily. Mikaela Shiffrinová poďakovala kamarátke z detstva Matej Babic 12. 2. 2025
Lyžovanie Mikaela Shiffrinová z MS bez zlata neodíde. Triumfovala v úplne novej disciplíne a vyrovnala rekord TASR 11. 2. 2025
Lyžovanie Shiffrinová nebude obhajovať prvenstvo v „obráku“ na MS. Mentálne ešte nie je pripravená TASR 10. 2. 2025
Zahraničné krimi Krvavá dovolenka: V rakúskom lyžiarskom stredisku napadli a zbili mladého Slováka Alžbeta Múcsková 8. 2. 2025
úmrtie Tragická nehoda v Alpách si vyžiadala život úspešného českého podnikateľa. Zomrel pred zrakom syna Alžbeta Múcsková 7. 2. 2025
Lyžovanie Petra Vlhová už naplno zaťažuje koleno. Netušila som, že to bude trvať takto dlho, stále bojujem, priznáva TASR 6. 2. 2025
Olympijské hry Budúcoročná olympiáda bude kúsok od Slovenska. Jednotlivé športoviská však delia od seba aj stovky kilometrov Monika Grznárová 6. 2. 2025
Lyžovanie Spojenie dvoch legiend sa konať nebude. Shiffrinová vylúčila štart v novej disciplíne TASR 5. 2. 2025
Lyžovanie Vlhová po účasti na proteste očakávala nenávistné reakcie: Milujem Slovensko, chcela som sa ho zastať Richard Jančiar 4. 2. 2025
Lyžovanie Chorvátka Ljutičová ovládla slalom vo Francúzsku. Shiffrinová pri návrate o pódium nebojovala TASR 30. 1. 2025
Zahraničné krimi Tragédia vo francúzskych Alpách. Masívna lavína zabila štyroch nórskych lyžiarov TASR 30. 1. 2025
Lyžovanie Na Vlhovú sa po proteste spustila vlna nenávistných komentárov. Radšej sa nevyjadruj, odkazuje určitá skupina ľudí Richard Jančiar 28. 1. 2025
Šport Reprezentantov v džude a lyžiarku trénuje vodnoslalomár. Alexander Slafkovský má nový džob Adam Lehocký 27. 1. 2025
Lyžovanie Mikaela Shiffrinová vyzdvihla nezlomnosť Petry Vlhovej. Súboje s ňou mi chýbajú, priznáva Matej Babic 27. 1. 2025
Krimi Oddych v Alpách sa zmenil na drámu. Zo svahu bral obľúbenú slovenskú herečku vrtuľník markiza.sk 26. 1. 2025
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.